Lotossa voittavat Antti Luusuaniemi ja Elsa Saisio

Anna-Leena Härkösen hersyvään romaaniin Kaikki oikein perustuvan elokuvan kuvaukset alkavat 22.5.2017 Helsingissä. Elokuvan pääosia, lottovoittajapariskuntaa, esittävät Antti Luusuaniemi ja Elsa Saisio. Elokuvan ohjaa Lenka Hellstedt, joka on ohjannut kokoillan elokuvat Minä ja Morrison sekä Maata meren alla. Ensi-iltaan Kaikki oikein tulee alkuvuonna 2018.

Solar Filmsin tuottaman elokuvan kuvaukset jatkuvat pääkaupunkiseudulla kesäkuun loppuun saakka. Elokuvaa kuvataan lisäksi Thaimaassa elokuussa. Antti Luusuaniemen ja Elsa Saision lisäksi rooleissa nähdään Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka ja Aksa Korttila. Elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Elokuvan tuottaja Markus Selin hehkuttaa elokuvaa seuraavasti: “Meitä suomalaisia yhdistää ainakin yksi asia – lottoaminen. Nyt tulee elokuva joka on kuin lottovoitto – siinä on KAIKKI OIKEIN!”

Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt. Avustajaksi voi ilmoittautua täältä: https://solarfilms.com/avustajaksi/
www.solarfilms.com

Elokuvan tiedot: 

Ohjaus:
Lenka Hellstedt

Päärooleissa:
Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio

Muissa rooleissa:
Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka ja Aksa Korttila

Käsikirjoitus:
Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta
Lenka Hellstedt ja Jenny Dahlström

Elokuvan tuotanto:
Solar Films

Tuottajat:
Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä:
Nordisk Film

Taiteellinen henkilökunta:

Kuvaus – Robert Nordström
Lavastus – Saara Joro
Äänisuunnittelu – Olli Huhtanen
Pukusuunnittelu – Ninna Päiväläinen
Maskeeraussuunnittelu – Elina Marttila
Leikkaus – Markus Leppälä
Musiikki – Timo Hietala

Top