Elokuvateattereissa 7.6.2019

Long Shot – mahdoton yhtälö

Long Shot

Charlotte Field (Charlize Theron) on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Älykäs, hienostunut ja menestynyt Charlotte on voimanpesä ja dipolomaatti, jolla on lahjoja… no, oikeastaan lähes kaikkeen. Fred Flarsky (Seth Rogen) on lahjakas journalisti, mutta myös itsetuhoisilla piirteillä siunattu oman tiensä kulkija. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, lukuun ottamatta sitä, että Charlotte oli aikoinaan Fredin lastenvahti ja myös tämän ensi-ihastus. Kun Fred yllättäen tapaa Charlotten, hän hurmaa tämän itseään väheksyvällä huumorillaan ja nuoruusmuistoillaan. Kun Charlotte valmistautuu presidenttikampanjaansa, hän keksii palkata Fredin puheenkirjoittajaksi – mistä luotetut neuvonantajat ovat syystäkin kauhuissaan.

Fred lähtee mukaan Charlotten valiotiimiin ja tämän hohdokkaaseen elämäntyyliin täysin valmistautumattomana. Tästä huolimatta kipinät sinkoilevat epätavallisen työparin välillä ja heidän keskinäinen kemiansa johtaa romanssiin. Maailman ympäri kiertäessään he kuitenkin ajautuvat kummallisen ja vaarallisen tapahtumaketjun pyörteisiin.

Elokuvateattereissa 7.6.2019

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Jonathan Levine

Käsikirjoitus: Dann Sterling ja Liz Hannah

Näyttelijät: Seth Rogen, Charlize Theron, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk ja Alexander Skarsgård

Genre: Komedia

Kesto: 125 min

Tuotantomaa: Yhdysvallat

Tuotantovuosi: 2019

Ikäraja

''

Elokuvateattereissa 7.6.2019

Top