KURKKAA SE MIELETÖN REMPPA -ELOKUVAN KULISSEIHIN

Kurkkaa Se mieletön remppa -elokuvan kulisseihin oheisesta making of -dokumentista, jossa elokuvan päätähdet Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen sekä ohjaaja Taneli Mustonen kertovat elokuvan tekemisestä ja tunnelmista. Dokumentissa vilahtavat myös sivurooleja näyttelevät Rea Mauranen, Hannu-Pekka Björkman ja Kari Ketonen. Elokuvan sivurooleissa nähdään myös Inka Kallén ja Jukka Rasila.

Elokuvan loppukappaleen Mitä jos ne tajuu esittää Aleksanteri Hakaniemi. Kappale julkaistaan kaupallisesti 7.2.2020. Aleksanterin keväällä 2018 julkaistu Nuorena jaksaa -albumi ylitti kultarajan jo ennen julkaisua, minkä lisäksi se nousi albumilistan ykköseksi julkaisuviikollaan. Levyn singlet Etsi mut, 15, Kynttilät ja Fucked Up ovat ylittäneet kultarajan sekä Pane mut sekaisin sekä Filmi katkee feat Aste -sinkkuja on molempia striimattu jo platinaan oikeuttavat yli seitsemän miljoonaa kertaa. Aleksanteri julkaisee 21.2.2020 toisen albuminsa Kouvola.

Ohjaaja Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Ensi-iltaan Se mieletön remppa tulee 19.2.2020. Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen tuottavat Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle.

Katso alta elokuvan traileri

Elokuvasta

Elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari, perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaa olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Elokuvan levittää Nordisk Film.

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc

Top