Katso täältä Nälkäpeli-elokuvan uusi kohtaus

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä elokuvateattereissa 17.11.2023

Täältä näet ennenjulkaisemattoman kohtauksen uudesta Nälkäpeli-elokuvasta  Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä, joka tulee ensi-iltaan 17.11.2023.

Tästä, ja jo aiemmin julkaistusta trailerista näet häivähdyksen siitä, mihin Lucy Gray Baird pystyy ja miten Coriolanus Snow hänestä vaikuttuu. Nälkäpeli-saagan alkuun sijoittuva hyvän ja pahan taistelu kertoo, kuinka presidentti Snow astuu ensiaskeleensa kohti valtaa.

Ohessa kohtaus, jonka voi jakaa eri medioissa.

Ohessa myös elokuvan traileri, jonka voi myös jakaa eri medioissa.

Elokuvan päärooleissa nähdään roolistaan West Side Storyssa tunnettu Rachel Zegler sekä Tom Blyth, joka muistetaan Billy the Kid -sarjan pääroolista. Sivurooleissa esiintyvät niin ikään merkittäviä rooleja tehneet Hunter Schafer, joka tunnetaan sarjasta Euphoria, Viola Davis, joka sai Oscarin roolistaan elokuvassa Fences sekä Peter Dinklage, joka tunnetaan useista merkittävistä elokuvista ja sarjoista, kuten Game of Thrones. Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan ohjaa Francis Lawrence, joka on ohjannut kolme edellistä Nälkäpeli-elokuvaa.

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä on viides osa suositusta elokuvasarjasta, joka perustuu Suzanne Collinsin kirjasarjaan. Sarjan neljä ensimmäistä osaa Nälkäpeli, Nälkäpeli – Vihan liekit, Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 ja Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 ovat saaneet  Suomessa kaikkiaan 784 654 katsojaa. Maailmanlaajuisesti elokuvat ovat keränneet lipputuloja lähes 3 miljardia dollaria, joista pelkästään Yhdysvalloissa 1,45 miljardia dollaria.

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä sijoittuu dystooppiseen tulevaisuuteen ja aikaan ennen sarjan ensimmäistä elokuvaa. Elokuva kertoo, miten Nälkäpeli kehittyi sellaiseksi spektaakkeliksi, jollaisena se on aikaisemmissa elokuvissa nähty ja kuinka nuori Coriolanus Snow ottaa ensimmäiset askeleensa kohti valtaa.

Elokuvan levittää Suomessa Nordisk Film.

Top