Digitaalinen osto 15.8.2022
Digitaalinen vuokraus 5.9.2022

Osta tai vuokraa TYTÖT TYTÖT TYTÖT nyt digitaalisena. Hinta alkaen hinta 3,99 €.
Klikkaa logoa päästäksesi haluamasi palvelun sivuille.

Elokuvien ostaminen ja vuokraaminen digitaalisesti on helppoa. Vain parilla klikkauksella voit katsoa elokuvia
missä ja milloin haluat, eri laitteilla ja ilman nettiyhteyttä.

Tytöt tytöt tytöt

Kolme tyttöä, kolme perjantaita.

Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, toistensa tukena niin hyvässä kuin pahassa. Elämän suunta ei ole aina selvillä, mutta maailma on avoin. Emma on kansainvälisille areenoille tähtäävä taitoluistelija, jolle suunta on täysin selvä, ja se on ylöspäin. Kun kaikki kolme tyttöä kohtaavat samoissa bileissä, seuraa yllättäviä tapahtumia – eikä mikään ole niin kuin ennen. Tästä alkaa ajanjakso, jona tunteet ovat suurempia kuin elämä itse, kaikki hetket ovat täynnä energiaa, ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus.

Tytöt tekevät mitä haluavat, lupia kyselemättä.

Digitaalinen osto 15.8.2022
Digitaalinen vuokraus 5.9.2022

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Alli Haapasalo

Käsikirjoitus: Daniela Hakulinen ja Ilona Ahti

Näyttelijät: Linnea Leino (Emma), Aamu Milonoff (Mimmi) ja Eleonoora Kauhanen (Rönkkö). Muissa rooleissa nähdään mm. Bruno Baer, Amos Brotherus, Oona Airola ja Sonya Lindfors.

Genre: Draama

Formaatti: VOD

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2021

Ikäraja

"Tytöt tytöt tytöt ei ole tärkeä elokuva vain tytöille – myös jokaisen pojan tulisi nähdä se. Haapasalo on tehnyt elokuvan, joka auttaa ymmärtämään nuorten sielunmaisemaa noin kymmenen kertaa paremmin kuin monikaan kirja tai dokumentti."

TR/Katso

"Tytöt tytöt tytöt on kerrassaan valloittava, elämän itsensä oloinen elokuva, jonka läpäisevä voima tulee vilpittömyydestä ja sydämellisyydestä."

JV/Karjalainen

”Tytöt tytöt tytöt on hienostunut ja raikas. Se on sopivan tuttu mutta ronski elokuva Suomen seuraavaksi Oscar-ehdokkaaksi.”

TK/HS

JT/Karjalan Heili

”Alli Haapasalo on ohjannut hengästyttävän kauniin elokuvan. Näkemyksellisyyttä ei puutu, ja elokuva on yhtä lailla eheä taideteos kuin viihteellinen nuortenelokuva.”

JR/Episodi

VR/Voima

Digitaalinen osto 15.8.2022
Digitaalinen vuokraus 5.9.2022

Top