Digitaalinen osto 22.2.2021
DVD/Blu-ray osto 26.2.2021
Digitaalinen vuokraus 15.3.2021

Osta tai vuokraa RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -elokuva nyt DVD:nä, Blu-rayna tai digitaalisena. Hinta alkaen 4,99€.
Klikkaa logoa päästäksesi valitsemasi palvelun sivuille.

Elokuvien ostaminen ja vuokraaminen digitaalisesti on helppoa. Vain parilla klikkauksella voit katsoa elokuvia
missä ja milloin haluat, eri laitteilla ja ilman nettiyhteyttä.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Elvikin innostuu ajatuksesta menestyksen toivossa.

Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä. Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Samaan aikaan ilmenee outo sattuma: Suomesta löytyy van Goghin maalauksen luonnos!

Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston ja sitten Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Mutta miksi Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi? Onneksi taidemuseon vahtimestari Herkules Poironen on innokas harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen ratkaisemisessa.

Digitaalinen osto 22.2.2021
DVD/Blu-ray osto 26.2.2021
Digitaalinen vuokraus 15.3.2021

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Maria Sid

Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid

Näyttelijät: Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg, Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio, Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen, Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) – Jenni Kokander, Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa, Doris Saastamoinen – Kristiina Halttu, Rolf Riukupelto – Mika Nuojua, Hercule Poironen, vahtimestari – Eero Ritala, Museonjohtaja Ellen – Pirjo Lonka, Poliisipäällikkö – Carl-Kristian Rundman, Taidetutkija van Houten – Jari Litmanen, TV-toimittaja – Arvi Lind,

Genre: Koko perheen elokuva

Kesto: 86 min

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2020

Ikäraja

Digitaalinen osto 22.2.2021
DVD/Blu-ray osto 26.2.2021
Digitaalinen vuokraus 15.3.2021

Top