Digitaalinen osto 15.2.2021
DVD/Blu-ray osto 17.2.2021
Digitaalinen vuokraus 8.3.2021

Osta tai vuokraa 6 Jussi-ehdokkuuttaa saanut elokuva ENSILUMI nyt digitaalisena tai DVD:nä. Hinta alkaen 4,99€.
Klikkaa logoa päästäksesi valitsemasi palvelun sivuille.

Elokuvien ostaminen ja vuokraaminen digitaalisesti on helppoa. Vain parilla klikkauksella voit katsoa elokuvia
missä ja milloin haluat, eri laitteilla ja ilman nettiyhteyttä.

Ensilumi

Mehdipourin perhe on asunut jo muutaman vuoden vastaanottokeskuksessa suomalaisessa pikkukaupungissa. He uskovat tulevaisuuteen Suomessa ja elävät elämäänsä, kuten mikä tahansa perhe nauttien Suomen kesästä, yöttömistä öistä ja lettukesteistä paikallisten ystävien kanssa. Perhe saa tiedon, että heidän turvapaikkahakemuksensa on hylätty, mutta he katsovat tulevaisuuteen silti positiivisesti. He tekevät viimeisen mahdollisen valituksen päätöksestä ja jatkavat jokapäiväistä elämäänsä, vaikka tulevaisuus on epävarma. Perheen poika Ramin aloittaa ensimmäisen vuotensa yläkoulussa ja jokainen hetki on hänelle entistäkin kallisarvoisempi. Nuoruuden ja aikuisuuden kynnyksellä elävä Ramin opettelee löytämään oman äänensä ja paikkansa maailmassa parhaan ystävänsä Jigin kanssa. Samalla Raminin elämäniloa huokuvat isä ja äiti yrittävät rakentaa perheelleen onnellista ja turvallista elämää.

Elokuvan yhdessä pääroolissa nähdään Bahman-isänä Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlilla parhaana näyttelijänä palkittu iranilainen tähti Shahab Hosseini, joka näytellyt pääroolia kahdessa Oscar-palkinnon voittaneessa elokuvassa (Nader ja Simin: ero ja Menneisyys). Muissa pääosia esittävät Shabnam Ghorbani Mahtab-äitinä  ja Aran-Sina Keshvari on Ramin. Muissa rooleissa: Vilho Rönkkönen, Laura Birn, Kristiina Halkola, Eero Melasniemi ja Muhammed Cangore.

Digitaalinen osto 15.2.2021
DVD/Blu-ray osto 17.2.2021
Digitaalinen vuokraus 8.3.2021

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Hamy Ramezan

Käsikirjoitus: Hamy Ramezan ja Antti Rautava

Näyttelijät: Shahab Hosseini, Shabnam Ghorbani, Aran-Sina Keshvari, Vilho Rönkkönen, Laura Birn, Kristiina Halkola, Eero Melasniemi ja Muhammed Cangore. 

Genre: Draama

Formaatti: DVD, Blu-Ray, VOD

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2020

Ikäraja

Digitaalinen osto 15.2.2021
DVD/Blu-ray osto 17.2.2021
Digitaalinen vuokraus 8.3.2021

Top