Digitaalinen osto 30.11.2020
DVD/Blu-ray osto 16.12.2020
Digitaalinen vuokraus 14.12.2020

Osta tai vuokraa Klaus Härön elokuva ELÄMÄÄ KUOLEMAN JÄLKEEN nyt DVD:nä, Blu-rayna tai digitaalisena ja katso kotona. Hinta alkaen 4,99€.
Klikkaa logoa päästäksesi valitsemasi palvelun sivuille.

Elokuvien ostaminen ja vuokraaminen digitaalisesti on helppoa. Vain parilla klikkauksella voit katsoa elokuvia
missä ja milloin haluat, eri laitteilla ja ilman nettiyhteyttä.

Elämää kuoleman jälkeen

Livet efter döden

Nissen vaimo on juuri kuollut, mutta koska Nisse (Peik Stenberg)  on jo surutyönsä tehnyt, ovat jäljellä enää käytännön järjestelyt. Nisse päättää, että hautajaisista tulee pienet ja ilman vieraita, jotka ottavat osaa ja valittelevat surua. Ystävät ja sukulaiset lähettävät kuitenkin kukkia ja soittelevat jatkuvasti. Nissen poika Stefan (Martin Paul) yrittää parhaansa mukaan luovia ja pysyä Nissen perässä ja saa lopulta isältään tehtäväksi kertoa hautajaisvieraille ettei heitä kaivata muistotilaisuuteen. Myös Nissen sisko Elsa (Lena Labart) saapuu paikalle, muuttaen asumaan Nissen taloon, entiseen lapsuuden kotiinsa. Elsalla on myös oma agendansa järjestelyissä Nissen vaimon poismenon jälkeen. Lopulta Nisse havahtuu ja ymmärtää, että hän ei ole ainoa, joka ikävöi hänen vaimoaan.

Digitaalinen osto 30.11.2020
DVD/Blu-ray osto 16.12.2020
Digitaalinen vuokraus 14.12.2020

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Klaus Härö

Käsikirjoitus: Klaus Härö

Näyttelijät: Peik Stenberg, Martin Paul ja Lena Labart

Genre: Draama, komedia

Formaatti: DVD, BluRay, VOD

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2020

Ikäraja

"Jokaisen, joka tuntee pelkoa läheisen menettämisestä tai on oman haurautensa armoilla, pitäisi nähdä tämä liikuttava elokuva."

R.L. / Eeva

"Tyylilajiltaan elokuva on vaivihkainen komedia ja elämänmakuinen tragedia. Tarjolla ei ole röhönaurua eikä väkisin väännettyä itkua. Valkokankaalla on elämä – se joka tuntuu meissä kaikissa."

J.V. / Karjalainen

"Suomi tarvitsee Klaus Härön kaltaisen elokuvantekijän. Elämää kuoleman jälkeen on yksi hienoimmista näkemistäni surua käsittelevistä elokuvista. Se vaikuttaa syntyneen luontaisesti kuin kevään valo."

A.S. / Kulttuuritoimitus

P.A. / Helsngin Sanomat

R.M-K. / Keskisuomalainen

J.R. / film-o-holic.com

”Poesi på film, ja, så vacker är den färska filmen Livet efter döden.”

"Livet efter döden handlar om sorg, hur olika vi sörjer och i olika takt. Men trots svärtan är det också en rolig film. Den tröstar som en varm kram och hör till Härös bästa."

Digitaalinen osto 30.11.2020
DVD/Blu-ray osto 16.12.2020
Digitaalinen vuokraus 14.12.2020

Top