WARM BODIES

Elokuvasta lyhyesti

Yllättävä romanttinen komedia kauniista tytöstä ja herkästä “elävä kuolleesta”, zombie-pojasta, joiden välinen lämpenevä suhde saa maailman muuttumaan. Elokuva perustuu Isaac Marion romaaniin.

Tuttu tilanne — salaperäinen virus on tuhonnut sivilisaation ja muuttanut uhrinsa lihaa syöviksi zombieiksi, joilla ei ole muistoja edellisestä elämästänsä. Ihmisyydestä on jäljellä vain ryhmä ihmisiä, jotka elävät muurien takana peläten entisiä, viruksen muuttaneita perheenjäseniään.

Kaikki muuttuu kun lääkkeidenhakureissulla ollut ihmisryhmä törmää ruoanhakumatkalla olleeseen zombie-porukkaan. Sielukas zombie R, ihastuu niin Julie-ihmiseen, että ei syökään hänen aivojaan vaan pelastaa hänet kavereidensa aterialta ja vie piiloon kotiinsa joka on vanha 747 lentokone. Piileskelyn aikana Julie tutustuu R:ään ja huomaa, että hän muutakin kuin vain mongertava ja lihaa syövä zombie.

Epävarmana tunteistaan, Julie pääsee R:n avustuksella palaamaan muurien taakse kaupunkiin, jota johtaa hänen isänsä Grigio (John Malkovich). Grigio on säälimätön zombie-metsästäjä, joka johtaa suljetun kaupungin turvajoukkoja.

R huomaan pian että hän on alkanut muuttua, ja uskoo että hänen suhteensa Julieen voi muuttaa ihmiskunnan kohtalon. R:n vierailu Julien luona, muurien sisällä, aiheuttaa täysmittaisen taistelun ihmisten ja epäkuolleiden välillä.

Warm bodies on mukavasti outo ja hauska rakkaustarina maailmanlopullisessa ympäristössä. Tarina muistuttaa meille mitä ihmisyys tarkoittaa.

He's still dead but he's getting warmer

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
WARM BODIES

Originaali nimi:
Warm Bodies

Ohjaus:
Jonathan Levine

Näyttelijät:
Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich

Käsikirjoitus:
Jonathan Levine Isaac Marion (romaani)

Tuotanto:
David Hoberman Todd Lieberman

Tuotantovuosi:
2013

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Summit Entertainment Make Movies Mandeville Films

Ensi-ilta:
5.4.2013

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 38min

Kuvia elokuvasta

Top