Varjojen valtakunta

Elokuvasta lyhyesti

Taisteluja ihmissusien ja vampyyrien välillä käydään kaupungin alla, piilossa ihmisiltä. Sota on kestänyt jo vuosisatoja ja se on nyt saavuttamassa uuden käännekohdan. Kaunis vampyyrisoturi Selene (Kate Beckinsale) janoaa kostoa ihmissusille, jotka aikanaan teurastivat hänen perheensä. Samaan aikaan tuhatvuotinen sota noiden kahden kuolemattoman klaanin välillä kärjistyy. Aseet ovat kehittyneet, mutta käskyt ovat entiset: etsikää heidät ja tappakaa… joka ikinen. Kun Michael (Scott Speedman)uhkaa järkyttää varjojen valtakunnan vuosisataisia valtarakenteita, panokset vain kovenevat.

Selene lähtee taisteluun tarkoituksenaan lyödä ihmissudet lopullisesti. Sen sijaan hän löytääkin totuuden pitkän sodan todellisista syistä. Selena kiintyy ihmiseen nimeltä Michael, jonka ihmissudet aikovat kidnapata. Mutta mitä hyötyä Michaelista on ihmissusille?

Kun viimeinen taistelu alkaa, kumman puolella sinä olet? Vampyyrien vai ihmissusien?

Underworld on mielikuvituksellisen upea yhdistelmä goottikauhua, romantiikkaa, synkkiä sielunmaisemia ja huikeita taistelukohtauksia. Ohjaaja Len Wiseman loihtii valkokankaalle aikapäiviin hurjimmat ja energisimmät vampyyrit ja ihmissudet, jotka ottavat yhteen henkeen ja vereen – harvinaisen kirjaimellisesti…

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Varjojen valtakunta

Originaali nimi:
Underworld

Ohjaus:
Len Wiseman

Näyttelijät:
Kate Beckinsale, Scott Speedman

Käsikirjoitus:
Danny McBride Len Wiseman (tarina) Kevin Grevioux (tarina)

Tuotanto:
Gary Lucchesi Tom Rosenberg

Tuotantovuosi:
2003

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Subterranean Productions Underworld Productions Lakeshore Entertainment

Ensi-ilta:
21.11.2003

Genre:
Toimintaseikkailu

Kesto:
2h 4min

Kuvia elokuvasta

Top