TERMINATOR 3: Koneiden kapina

Elokuvasta lyhyesti

Vuosikymmen on kulunut siitä, kun John Connor (Nick Stahl) auttoi Tuomion Päivän estämisessä, ja pelasti ihmiskunnan massatuholta. Nyt 25-vuotiaana hän elää ilman kotia, luottokortteja, matkapuhelinta ja työtä. Hänen olemassaolostaan ei ole mitään rekisteriä. Eikä häntä voi myöskään jäljittää Skynet – erittäin kehittynyt koneiden verkosto, joka kerran yritti tappaa hänet ja julistaa sodan ihmisyyttä vastaan.

John Connor, vastarintaliikkeen tuleva johtohahmo ei vieläkään usko, että hänen äitinsä, terminaattori T-101 ja hän ovat ehkäisseet tuomiopäivän räjäyttämällä Cyberdynen tutkimuslaitoksen. John on oikeassa, sillä tulevaisuudesta saapuu jälleen häntä tappamaan kyberorganismi, T-X (Kristanna Loken).

T-X on Skynetin kaikkein kehittynein tappaja-kyborgi. T-X on yhtä armoton kuin sen ihmishahmoinen valepuku on kaunis, ja se on lähetetty menneisyyteen viemään päätökseen työ, jonka sen edeltäjä T-1000 jätti kesken. Connorin ainoa toivo on Terminator T-101(Arnold Schwarzennegger). T-101 on tosin vanhentunut malli verrattuna T-X:ään…

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
TERMINATOR 3: Koneiden kapina

Originaali nimi:
Terminator 3: Rise of the Machines

Ohjaus:
Jonathan Mostow

Näyttelijät:
Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Kristanna Loken, Claire Danes

Käsikirjoitus:
John D. Brancato James Cameron (roolihahmot) Michael Ferris (III)

Tuotanto:
Mario Kassar Hal Lieberman Colin Wilson (II)

Tuotantovuosi:
2003

Tuotantomaa:
USA

Studio:
C-2 Pictures InterMedia Film Equities Ltd. IMF

Ensi-ilta:
1.8.2003

Genre:
Toiminta

Kesto:
1h 51min

Kuvia elokuvasta

Top