SPIDER-MAN 2 – HÄMÄHÄKKIMIES 2

Elokuvasta lyhyesti

Hämmästyttävä Hämähäkkimies singahtaa takaisin valkokankaille! Maailmalla ennätyksiä rikkonut elokuva on kietonut sekä kriitikot että katsojat seitteihinsä.

Peter Parkerilla (Tobey Maguire) menee huonosti. Hän saa potkut töistään pizzalähettinä, ja yliopistossakin on ongelmia johtuen Peterin uupumuksesta. Eikä naisrintamalla mene yhtään
paremmin; Mary Jane (Kirsten Dunst) ei voi käsittää miksei Peter ilmaise
tunteitaan häntä kohtaan.
Peter tapaa tutkija Otto Octaviuksen (Alfred Molina), joka on tekemässä läpimurtoa fuusioreaktorin kehittämisessä. Octavius on töissä OsCorpin tutkimusosastolla Harry Osbornen (James Franco) johdolla.
Fuusiokokeessa jokin menee pieleen ja pian New York on saanut uuden superroiston, ”Tohtori Mustekalan”, kuten Daily Buglen päätoimittaja Jonah Jameson (J.K. Simmons) häntä nimittää. Hämähäkkimiehen ote alkaa lipsua, ja Peter Parkerin on mietittävä minkälainen mies hän lopulta haluaa olla.

Hämähäkkimiehen paluuta valkokankaille odotellessaan tämän notkean seittisankarin ystävien kannattaa käydä tutustumassa viralliseen Hämisverkkoon osoitteessa:
http://spiderman.sonypictures.com

Paitsi uusimmat uutiset, sivuilta löytyy mm. Hämis-visa, tietoa kulissien takaa, fanitaidetta ja paljon koneelle ladattavia Hämis-herkkuja.

The Spider Will Return.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
SPIDER-MAN 2 - HÄMÄHÄKKIMIES 2

Originaali nimi:
Spider-Man 2

Ohjaus:
Sam Raimi

Näyttelijät:
Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, J.K. Simmons

Käsikirjoitus:
Michael Chabon Alfred Gough Miles Millar

Tuotanto:
Laura Ziskin Joseph M. Caracciolo Grant Curtis

Tuotantovuosi:
2004

Tuotantomaa:
USA

Ensi-ilta:
7.7.2004

Genre:
Seikkailu

Kesto:
2h 10min

Kuvia elokuvasta

Top