RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS

Elokuvasta lyhyesti

“Kautta likaisten varpaitteni, mihin seikkailuun olen taas joutunut?”

Harmaahapsinen Rölli ja nuori Juurakko-tyttö ovat ystävystyneet huomattuaan, että heitä yhdistää samanlainen tausta. He molemmat ovat aikoinaan tippuneet taivaalta pienissä nyyteissä. Rölli putosi vanhan variksen nokasta ja Juurakko tipahti haikaralta. Kumpikaan heistä ei tiedä, mistä he tarkalleen ovat tulleet ja mihin he alun perin olivat matkalla.

Yllättäen Rölli ja Juurakko saavat kuulla uskomattoman uutisen: jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella, on paikka nimeltään Kaikkien Aikojen Alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa. Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää.

Ystävykset heittäytyvät yhteiseen seikkailuun ja lähtevät matkalle kohti Kaikkien Aikojen Alkua. He ylittävät lumihuippuisen Ikivuoriston, samoavat läpi satumaisen Ikimetsän ja lämpöä väreilevän Ikiaavikon. He purjehtivat kaarnalautalla valtavien Kelluvien kallioiden ohi ja löytävät tiensä sinisenä välkehtivälle Loputtomalle merelle.

Unohtumaton seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta.

Traileri

RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS

Originaali nimi:
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus

Ohjaus:
Taavi Vartia

Näyttelijät:
Allu Tappurainen, Linnéa Röhr, Alina Tomnikov, Amos Brotherus, Turkka Mastomäki, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Kai Lehtinen, Jari Kotilainen

Käsikirjoitus:
Taavi Vartia

Tuotanto:
Marko Röhr

Tuotantovuosi:
2016

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
MRP Matila Röhr Productions Oy

Ensi-ilta:
16.9.2016

Genre:
Lastenelokuva

Kesto:
1h 20min

Kuvia elokuvasta

Top