ONNELI JA ANNELI

Elokuvasta lyhyesti

Marjatta Kurenniemen rakastettuun romaaniin, Onnelin ja Annelin talo, perustuva elokuva Onneli ja Anneli kertoo kahden ekaluokkalaisen tytön, Onnelin ja Annelin, kesästä ja unelmahetkistä parhaan kaverin kanssa ilman vanhempia — hetkistä joissa todellisuus ja fantasia kohtaavat maagisella tavalla.

Onneli ja Anneli löytävät kadulta rahaa ja ostavat löytämillään rahoilla salaperäiseltä rouva Ruusupuulta talon itselleen. Talo on täydellinen unelmien talo, mitoiltaan ja varustukseltaan tismalleen Onnelin ja Annelin tarpeisiin tehty. Tytöt muuttavat taloon ja alkavat viettää unelmiensa kesää, josta ei puutu seikkailuja ja yllätyksiä. Kesän aikana tytöt tutustuvat myös naapureihinsa, joihin kuuluvat Tingelstiina ja Tangelstiina ja heidän ihanan salaperäinen maailmansa, sekä rouva Rosina Rusina, joka alun nurjamielisyyden jälkeen löytää ilon elämäänsä.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
ONNELI JA ANNELI

Originaali nimi:
Onneli ja Anneli

Ohjaus:
Saara Cantell

Näyttelijät:
Aava Merikanto, Lilja Lehto, Elias Koistinen, Eija Ahvo, Elina Knihtilä, Jaakko Saariluoma, Kiti Kokkonen, Johanna Af Schultén, Kristiina Elstelä, Samuli Vauramo

Käsikirjoitus:
Sami Keski-Vähälä

Tuotanto:
Teea Hyytiä Sari Lempiäinen

Tuotantovuosi:
2013

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Zodiak Finland Oy

Ensi-ilta:
17.1.2014

Genre:
Lastenelokuva

Kesto:
1h 20min

Kuvia elokuvasta

Top