NAPAPIIRIN SANKARIT 2

Elokuvasta lyhyesti

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.

Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää.

Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa – ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan myös uusia kasvoja, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman). Toki matkalla kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
NAPAPIIRIN SANKARIT 2

Originaali nimi:
Napapiirin sankarit 2

Ohjaus:
Teppo Airaksinen

Näyttelijät:
Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila, Kari Ketonen, Santtu Karvonen, Joonas Nordman

Käsikirjoitus:
Pekko Pesonen

Tuotanto:
Olli Haikka Jarkko Hentula

Tuotantovuosi:
2015

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Yellow Film & TV

Ensi-ilta:
30.9.2015

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 30min

Kuvia elokuvasta

Top