NÄLKÄPELI – MATKIJANÄRHI, OSA 2

Elokuvasta lyhyesti

Maailmanlaajuinen elokuvamenestys Nälkäpeli on saanut toden teolla koko maailman liekkeihin. Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 on elokuvasarjan odotettu päätösosa, jossa Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ymmärtää, että pelissä ei ole enää pelkkä selviytyminen, vaan koko Panemin tulevaisuus.

Panemin kansan käydessä täysimittaiseen sotaan Katnissin on kohdattava presidentti Snow (Donald Sutherland) lopullisessa välienselvittelyssä. Vapauttaakseen Panemin kansan Katniss käy taisteluun Capitolia vastaan yhdessä Vyöhyke 13 joukkojen kanssa. Heidän suunnitelmissaan on murhata presidentti Snow, jonka pakkomielle tuhota Katniss on kasvanut äärimmilleen. Kuolettavat ansat, viholliset ja moraaliset valinnat odottavat jälleen Katnissia, mutta tällä kertaa ne ovat haastavampia kuin yhdelläkään Nälkäpeli-areenoista.

Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 2 -elokuvan on ohjannut Francis Lawrence, käsikirjoituksesta vastaa Peter Craig ja Danny Strong. Pääosissa nähdään Oscar®-voittaja Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Oscar ®-voittaja Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, Donald Sutherland sekä Oscar®-voittaja Julianne Moore.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
NÄLKÄPELI - MATKIJANÄRHI, OSA 2

Originaali nimi:
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Ohjaus:
Francis Lawrence

Näyttelijät:
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Natalie Dormer, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Woody Harrelson, Willow Shields

Käsikirjoitus:
Danny Strong Peter Craig

Tuotantovuosi:
2015

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Lionsgate

Ensi-ilta:
18.11.2015

Genre:
Toimintaseikkailu

Kesto:
2h 17min

Kuvia elokuvasta

Top