MIELETÖN ELOKUU

Elokuvasta lyhyesti

Taru Mäkelän raikas ja musiikintäyteinen uutuuselokuva tuo kankaalle Kati Outisen aivan uudenlaisessa roolissa. Mielettömässä elokuussa Kati Outinen on Elsa Aho, hattukauppias ja selvännäkijä 1960-luvun alun Helsingissä. Elsan elämä on täydellisessä järjestyksessä, kunnes eräänä päivänä mies, jonka hän luuli kadottaneensa, palaa takaisin. Elsan entinen rakastettu, tsekkiläinen muusikko Jan (Miroslav Etzler) on saapunut kaupunkiin kansainvälisen festivaalin osanottajana. Elsa tajuaa, että voidakseen saada takaisin entisen onnensa, hänen täytyy luopua paljosta. Onko Elsa valmis tuntemattomaan tulevaisuuteen?

Elsan valintoja mutkistavat sekä hänen sisarentyttärensä Minni (Elena Leeve) ja tämän villi vapaudenkaipuu, että naapurissa asuva poliisipäällikkö (Esko Salminen) monimutkaisine rakkaushuolineen.

Mieletön elokuu vie meidät aikaan, jolloin kylmä sota jakoi Euroopan kahtia ja esti rakastavaisia saamasta toisiansa. Aikaan, jolloin neuvostoliittolaiset avaruuslentäjät olivat sankareita ja amerikkalaiset muotitanssit villitsivät nuorisoa kaikkialla maailmassa.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
MIELETÖN ELOKUU

Originaali nimi:
Mieletön elokuu

Ohjaus:
Taru Mäkelä

Näyttelijät:
Kati Outinen, Miroslav Etzler, Elena Leeve, Krystof Hadek, Laura Birn, Esko Salminen

Käsikirjoitus:
Raija Talvio

Tuotanto:
Markku Flink

Tuotantovuosi:
2012

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Kinosto

Ensi-ilta:
4.10.2013

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 43min

Kuvia elokuvasta

Top