MIAMI

Elokuvasta lyhyesti

Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset, show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen), tapaavat toisensa uudelleen. Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.

Angela houkuttelee Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa – mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa.

Matkan on tarkoitus hyvittää menneet vuodet ja tuoda sisarukset viimein yhteen. Angelan menneisyys ei kuitenkaan päästä otteestaan, vaan yhteinen kiertue muuttuu pakomatkaksi ja selviytymistaisteluksi.

Sisarusten selviytymistarinaan kietoutuvan rikosdraaman Miamin ohjaaja on Zaida Bergroth. Sen ovat käsikirjoittaneet Bergroth ja Jan Forsström.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
MIAMI

Originaali nimi:
Miami

Ohjaus:
Zaida Bergroth

Näyttelijät:
Krista Kosonen, Sonja Kuittinen

Käsikirjoitus:
Zaida Bergroth Jan Forsström

Tuotanto:
Miia Haavisto

Tuotantovuosi:
2017

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Helsinki-filmi

Ensi-ilta:
elokuussa 2017

Genre:
Draama

Kuvia elokuvasta

Top