Men In Black 2 – Miehet mustissa 2

Elokuvasta lyhyesti

Maapallo on jälleen uhattuna: avaruuden syövereistä on kunnon kansalaisia saapunut peloittelemaan kaunis, mutta vaarallinen Serleena (Lara Flynn Boyle). Serleena etsii Zarthan Valoa, jota hän epäilee kätketyksi maapallolle.

MIB –organisaation kutsumus ”Suojella maapalloa ulkoavaruuden hörhöiltä” on joutunut ehkä olemassaolonsa vaikeimman haasteen eteen: koko planeetta on uhattuna, ellei Miehet Mustissa pian toimi ja pysäytä Serleenaa. Ja vain yksi ihminen tietää totuuden Zarthan Valosta: agentti Koo (Tommy Lee Jones).

On vain yksi mutta: agentti Koo on palannut takaisin normaalielämään. Hänet on ”neuraloitu”, joten hän on auvoisasti unohtanut säpinärikkaan menneisyytensä MIB –organisaation palveluksessa. Tätä nykyä agentti Koo tuntee nimen Kevin ja hän paiskii hommia postikonttorissa valvoen, että paketit on paketoitu postin säännöksiä noudattaen. Eikä hänellä ole hajuakaan, että ennen tasapainoista postibyrokraatin uraansa hän on itse asiassa ollut maapallon pelastaja numero yksi.

Serleenan pysäyttämiseksi agentti Jii (Will Smith) päättää noutaa agentti Koon takaisin palvelukseen. Mutta ensin on Koon muisti palautettava: hänet on deneuraloitava. Ja koska tällä välin Serleena on vallannut MIBin pääkonttorin, joutuu agentti Jii turvautumaan Jeebs –nimisen avaruusolion rakentamaan deneuralisoijaan, jonka rakennusohjeet Jeebs on imuroinut Internetistä. Varsinainen karvahattumalli, siis…

Musta on taas Must

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Men In Black 2 - Miehet mustissa 2

Originaali nimi:
Men In Black 2

Ohjaus:
Barry Sonnenfeld

Näyttelijät:
Will Smith, Tommy Lee Jones, Lara Flynn Boyle

Käsikirjoitus:
Robert Gordon Barry Fanaro

Tuotanto:
Walter F. Parkes Laurie MacDonald

Tuotantovuosi:
2002

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Columbia Pictures

Ensi-ilta:
26.7.2002

Genre:
Toiminta

Kesto:
1h 28min

Kuvia elokuvasta

Top