MASTERMINDS

Elokuvasta lyhyesti

Jared Hessin ohjaama (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) Materminds toimintakomedia on saanut innoituksensa tositapahtumista.

David Ghantt (Zach Galifianakis) on mutkaton mies, joka on jumissa yksitoikkoisessa elämässään. Päivästä toiseen David ajaa panssaroitua ajoneuvoa ja kuljettaa miljoonia dollareita muiden ihmisten rahaa, eikä pelastusta arjen rutiineihin näy. Ainoan valon pilkahduksen ja ripauksen jännitystä tuo hänen flirttaileva työpaikkaihastuksensa Kelly Campbell (Kristen Wiig), joka pian houkutteleekin Davidin hänen elämänsä kokemukseen ja villeimmätkin unelmansa ylittävään seikkailuun.

Yhdessä Steve Chambersin (Owen Wilson) johtaman rikollisryhmän kanssa suunnitellun ryöstön avulla David onnistuu mahdottomassa ja ryöstää 17miljoonaa dollaria käteisenä… rikoskumppanit käyttävät tilaisuuden hyväkseen ja nappaavat rahat Davidilta. Rosvot tuhlaavat miljoonien rahat ylellisyyksiin jättäen samalla jälkeensä todisteita, josta syystä Davidin pää joutuu pölkylle ja hänen on pakko väistellä niin viranomaisia, kuin kiertää kaukaa hilpeää palkkamurhaajaa, Mike McKinneytä (Jason Sudeikis). Keneen voi enää luottaa?

Traileri

MASTERMINDS

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
MASTERMINDS

Originaali nimi:
Masterminds

Ohjaus:
Jared Hess

Näyttelijät:
Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig, Jason Sudeikis

Käsikirjoitus:
Chrisw Bowman Hubbel Palmer Emily Spivey

Tuotanto:
John Goldwyn Lorne Michaels

Tuotantovuosi:
2015

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Relativity Studios

Ensi-ilta:
14.10.2016

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 34min

Kuvia elokuvasta

Top