LUOKKAKOKOUS

Elokuvasta lyhyesti

Luokkakokous on tarina kolmesta miehestä, jotka matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa osallistuakseen lukionsa luokkajuhlaan. Matkalle lähdetään rohkein mielin hengähtämään, kauas omista ongelmista, perheestä ja parisuhteista. Lapsuudenkavereiden tavoitteena on viikonlopun mittainen vapaus ja hurvittelu. Mutta. Kaikki se, mikä oli ennen helppoa, onkin nyt keski-iän kynnyksellä aivan jotain muuta.

Toimittaja Niklas on mies, joka ei oikein uskalla elää. Maailma ympärillä ei ole enää vuosiin tuntunut omalta. Se on ajanut tämän miehen ohi. Tai tarkemmin päältä. Onko tuleva elämä pelkkää luopumista?

Laulaja Tuomas on puolestaan saavuttanut elämässään kaiken sen, mikä tavoitteikseen asetti. Hän uskoo siten omiin kykyihinsä tuuria enemmän. Koko maailma tuntuu syövän hänen kädestään.

Duunari Antille on olemassa kaksi aikaa: ennen ja jälkeen avioeron. Hän ei uskonut voivansa saavuttaa mitään lukiorakkauttaan Hannea korkeampaa, joten eron jälkeen käteen ei ole jäänyt kuin tyhjyys. Mutta tyhjyyskin voi olla huikea katalysaattori, kuten Antti saa pian huomata. Enää tarvitaan vain luokkakokous.

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
LUOKKAKOKOUS

Originaali nimi:
Luokkakokous

Ohjaus:
Taneli Mustonen

Näyttelijät:
Sami Hedberg, Aku Hirviniemi, Jaajo Linnonmaa, Inka Kallén, Jenni Kokander, Lotta Kaihua, Lauri Tilkanen, Taneli Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius

Tuotanto:
Jesse Fryckman Oskari Huttu

Tuotantovuosi:
2015

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Solar Films

Ensi-ilta:
25.02.2015

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 28min

Kuvia elokuvasta

Top