KULMAN POJAT

Elokuvasta lyhyesti

Petri (Eero Ritala) tuhlaa tulevaisuuttaan hanttihommissa itäsuomalaisen pikkukaupungin pienessä urheiluliikkeessä. Hänen paras ystävänsä ovat suurisuinen Komentaja (Joonas Saartamo), kaveriporukan pomottaja, jonka metkuihin ovat aina valmiina lähtemään mukaan yllytyshullu Sarttila (Janne Ravi) ja kotikaupungin entinen urheilijatoivo Terho (Antti Väre). Kesäpäivät ja -yöt kuluvat leppoisan lorvailun ja pienen jäynänteon parissa.

Yhdessä nelikko fanittaa intohimoisesti kaupungin päähän potkittua palloseuraa Kulman palloa. Sen pahin vastustaja on Petrin ja hänen kavereidensa karsastama hienohelmajoukkue AC United, joka palkkaa riveihinsä maajoukkuetason vahvistuksen, Tuukka Tiensuun (Jussi Vatanen). Sankarin vastaanoton saava Tiensuu, toivevävy ja entinen koulutoveri, herättää pojissa vilunväristyksiä.

Ystävät ja joutenolo ovat aina olleet Petrille kaikki kaikessa, mutta arki kääntyy päälaelleen kun Petri tapaa elämänsä naisen Emmin (Lotta Kaihua). Tyttö vie hetkessä Petrin sydämen ja tekee tietysti muut Kulman pojat mustasukkaisiksi. Petrin onni olisi täydellinen ellei Emmi kannattaisi väärää futisjoukkuetta, ja ellei hänellä olisi vaarallisen läheiset välit poikien arkkiviholliseen, koko kaupungin rakastamaan Tuukka Tiensuuhun.

Isot miehet, pienet pelit.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
KULMAN POJAT

Originaali nimi:
KULMAN POJAT

Ohjaus:
Teppo Airaksinen

Näyttelijät:
Eero Ritala, Joonas Saartamo, Jussi Vatanen, Lotta Kaihua, Janne Ravi, Antti Väre

Käsikirjoitus:
Jaakko Kaján Teppo Airaksinen

Tuotanto:
Jesse Fryckman Oskari Huttu

Tuotantovuosi:
2011

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Bronson Club

Ensi-ilta:
24.2.2012

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 24min

Kuvia elokuvasta

Top