Kohtaamisia

Elokuvasta lyhyesti

Martta ei paljasta salaisuuttaan sukulaisille. Noora yrittää kasvattaa itselleen siipiä. Meri oppii, että pitää olla varovainen sen suhteen mitä toivoo. Olga ja Fardusa etsivät parempaa tulevaisuutta kaukana kotoaan, Emmi puolestaan hukkaa omat mahdollisuutensa valitsemalla aina väärin. Ja Anu törmää menneisyyden aaveeseen kaupan parkkipaikalla. Mutta jokainen heistä saa huomata, että yksi ainoa kohtaaminen voi muuttaa elämän suunnan.

Elokuva kertoo odottamattomista ja joskus koomisistakin kohtaamisista. Kuinka helppoa – tai vaikeaa – toisen ihmisen kohtaaminen on? Elokuvan päähenkilöt, seitsemän eri-ikäistä naista saavat kukin mahdollisuuden muuttaa elämänsä suuntaa. Millaisia valintoja he tekevät? Vain kohtaamisissa toisten ihmisten kanssa meillä on mahdollisuus kasvaa ihmisinä.

Kohtaamisia voitti Baltic Films -sarjan pääpalkinnon Nordische Filmtage 2009 kansainvälisellä elokuvafestivaalilla Saksan Lyypekissä.

Elokuva on ohjannut ja käsikirjoittanut Saara Cantell (Unna ja Nuuk).

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Kohtaamisia

Originaali nimi:
Kohtaamisia

Ohjaus:
Saara Cantell

Näyttelijät:
Anneli Sauli, Jenni Banerjee, Meri Nenonen, Johanna af Schulten, Leena Uotila, Maryan Guuleed, Elena Spirina, Roosa Salomaa, Tommi Raitolehto, Sampo Sarkola, Yrjö Parjanne

Käsikirjoitus:
Saara Cantell

Tuotanto:
Essi Haukkamaa Outi Rousu

Tuotantovuosi:
2009

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Pystymetsä Oy

Ensi-ilta:
5.3.2010

Genre:
Draama

Kesto:
1h 26min

Kuvia elokuvasta

Top