Kick-Ass

Elokuvasta lyhyesti

New Yorkissa asuva Dave Lizewski, nörtti opiskelijapoika, on kova sarjakuvalehtifani muutaman ystävänsä kanssa. Hän asuu yhdessä isänsä kanssa, elämä on helppoa, eikä hänen henkilökohtaisessa elämässä ole murskaavia vastoinkäymisiä. Eräänä päivänä hän tekee yksinkertaisesti päätöksen, että ryhtyy supersankariksi… ilman voimaa ja treenausta.

Kun Dave Lizewski vetää päällensä netistä ostetun vihreäkeltaisen märkäpuvun ja muuttuu teräväsilmäiseksi Kick-Assiksi, hän löytää vastauksen omaan kysymykseensä; “Kuinka voi olla mahdollista, että kukaan ei ole yrittänyt olla supersankari? Koska se tekee niin kipeetä!!!”
Selviydyttyään kokemattomana älyttömyyksistään hänestä tulee vielä hanakampi ja pian hän on kaikkien tuntema ilmiö ja vangitsee kansan huomion. Mutta Kick-Ass ei olekaan ainoa supersankari. Pelkäämätön, huipputreenattu rikollisia jahtaava isä-tytär parivaljakko, Hit-Girl ja Big Daddy, ovat hissukseen, mutta erittäin varmoin ottein saaneet nujerrettua paikallisen mafiapomon, Frank D´Amicon valtaa. Kick-Ass paljastaa Hit-Girlin ja Big Daddyn luotien ja aseiden täyttämän suojatun maailman yhdessä Frank D´Amicon pojan Chrisin kanssa, jonka uusi supersankari-nimi on Red-Mist.
Lopullisen välienselvittelyn aika hyvän ja pahan välillä on tullut, ja säilyttääkseen kasvonsa on Kick-Assin taisteltava rankasti… selviytyäkseen, tai ainakin kuollakseen taistellen.

Kick-Ass -elokuvan voi nähdä ennakkoon Night Visions festareilla: Pe 9.3. Kino Engel 1&2 pe-la-yö klo 01.00

SHUT UP. KICK ASS.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Kick-Ass

Originaali nimi:
Kick-Ass

Ohjaus:
Matthew Vaughn

Näyttelijät:
Aaron Johnson, Nicolas Cage, Mark Strong, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse

Käsikirjoitus:
Jane Goldman Matthew Vaughn Mark Millar (sarjakuvakirjat)

Tuotanto:
Adam Bohling Tarquin Pack Kris Thykier, Matthew Vaughn

Tuotantovuosi:
2010

Studio:
Marv Films Plan B Entertainment

Ensi-ilta:
16.4.2010

Genre:
Toimintakomedia

Kesto (h):
2

Kuvia elokuvasta

Top