KANELIA KAINALOON, TATU JA PATU!

Elokuvasta lyhyesti

Supersuositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäistä kertaa valkokankailla. Elokuvassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo. Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy “lahjakas” taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon!

Onneksi veljesten nokkela ystävä Veera ottaa ohjat käsiinsä ja ystävykset löytävät lopulta sekä toistensa että Veeran järjestämän jymy-yllätyksen luo!

Traileri

KANELIA KAINALOON, TATU JA PATU!

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
KANELIA KAINALOON, TATU JA PATU!

Originaali nimi:
Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Ohjaus:
Rike Jokela

Näyttelijät:
Riku Nieminen, Antti Holma, Eedit Patrakka, Sulevi Peltola, Pirjo Lonka, Mari Lehtonen, Ville Myllyrinne, Tommi Korpela

Käsikirjoitus:
Aino Havukainen

Tuotanto:
Riina Hyytiä Max Malka

Tuotantovuosi:
2016

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Dionysos Films

Ensi-ilta:
19.10.2016

Genre:
Lastenelokuva

Kesto:
1h 10min

Kuvia elokuvasta

Top