It’s All About Love

Elokuvasta lyhyesti

IIt’s All About Love on lähitulevaisuuteen sijoitettu kertomus kahden rakastavaisen yrityksestä pelastaa heidän suhteensa maailmassa, joka on henkisen romahduksen partaalla.

Eletään vuotta 2021. Ilmassa on maailmanlopun meininkiä: miehiä, naisia ja lapsia kuolee kadulle eikä kukaan piittaa heistä, Ugandassa tavataan lentäviä ihmisiä, lunta sataa ja vesi jäätyy lyhyeksi hetkeksi keskellä kesää. Noiden outojen kosmisten häiriöiden keskellä John Marczewski (Joaquin Phoenix) suunnittelee piipahtavansa New Yorkissa vain sen hetken, että saa avioeropapereihin allekirjoituksen Elena–vaimoltaan (Claire Danes), joka on maailmankuulu puolalaissyntyinen taitoluistelutähti. John joutuu kuitenkin jäämään pidemmäksi aikaa Elenan luo, ja huomaa pian, ettei tämän päällepäin loisteliaassa elämässä kaikki ole aivan sitä miltä näyttää. Ennen pitkää pariskunta tajuaa, että heidän liittonsa saattaa sittenkin olla vielä arvaamattoman arvokas.

Tanskalaisen Thomas Vinterbergin ohjaama persoonallinen elokuva säväyttää hätkähdyttävillä tunnelmillaan. Elokuvan näyttelijäkaartissa ovat mukana myös mm. Sean Penn ja Alun Armstrong.

It’s All About Love on kiitetyn ja palkitun tanskalais-ohjaajan Thomas Vinterbergin kolmas elokuva. Vuonna 1998 Vinteberg voitti Cannesissa dogma-elokuvallaan Juhlat tuomariston erikoispalkinnon.

Mitä tapahtuu maailmassa kun rakkaus loppuu kokonaan?

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
It's All About Love

Originaali nimi:
It's All About Love

Ohjaus:
Thomas Vinterberg

Näyttelijät:
Joaquin Phoenix, Claire Danes, Sean Penn, Douglas Henshall, Alun Armstrong, Margo Martindale

Käsikirjoitus:
Mogens Rukov Thomas Vinterberg

Tuotanto:
Birgitte Hald

Tuotantovuosi:
2002

Tuotantomaa:
Tanska

Studio:
Nimbus Film International Zentropa Entertainments

Ensi-ilta:
11.4.2002

Genre:
Draama

Kesto:
1h 44min

Kuvia elokuvasta

Top