Hulluna Saraan

Elokuvasta lyhyesti

Uusi kotimainen komedia Villestä (Jussi Nikkilä), tämän rokkari-isästä (Ville Virtanen) ja amerikkalaisesta Sarasta (mm. Lost-tv-sarjasta tuttu Emilie de Ravin), joka sekoittaa sekä isän että pojan pään. Herkullisissa sivurooleissa mukana ovat Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky.

Villen tapaa ihanan amerikkalaisen tanssinopettajan, Saran, joka hurmaa hänet ensi silmäyksellä. Tilanne mutkistuu, kun pihaan karauttaa Mustangillaan Villen isä, hiipunut rocktähti Taisto, jota Ville ei ole nähnyt vuosiin. Ujon Villen on otettava itseään niskasta kiinni tehdäkseen tuttavuutta Saraan, mutta tilanne vaikeutuu entisestään, kun Taistokin iskee silmänsä vaaleaan kaunottareen. Pian isä ja poika kilpailevat saman neidon huomiosta. Kuka lentää kohti unelmiaan ja kenen kanssa?

Hulluna Saraan on kotimaisilla eturivin näyttelijöillä varustettu raikas komedia, jonka naispääosassa nähdään mm. huippusuosituista tv-sarjoista Lost ja Roswell tuttu Emilie de Ravin. Pussikaljaelokuvassa viimeksi valkokankaalla nähty Jussi Nikkilä ja pitkästä aikaa komediaa tekevä Ville Virtanen (mm. Sovinto, Paha perhe) esittävät poikaa ja tämän isää, jotka päätyvät erikoisen ja hupaisan kolmiodraaman pyörteisiin.

Komedia suomalaisesta miehestä.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Hulluna Saraan

Originaali nimi:
Love and Other Troubles

Ohjaus:
Samuli Valkama

Näyttelijät:
Emilie de Ravin, Jussi Nikkilä, Ville Virtanen, Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen

Käsikirjoitus:
Samuli Valkama Katri Manninen

Tuotanto:
Jesse Fryckman

Tuotantovuosi:
2011

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Bronson Club

Ensi-ilta:
27.1.2012

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 31min

Kuvia elokuvasta

Top