HEVISAURUS-ELOKUVA

Elokuvasta lyhyesti

Toni kuulee metsästä outoa ääntä ja saa kuvattua kameralla merkillisen jalanjäljen maastossa. Toni houkuttelee Suvin mukaansa tutkimaan mitä ihmettä oikein on tekeillä. Nokkelina tyyppeinä lapset päätyvät pian hassujen, vihreiden, muinaisia dinosauruksia muistuttavien olentojen jäljille. Lapset huomaavat, että eivät olekaan ainoat, jotka ovat kiinnostuneita näistä railakasta rockmusiikkia ja ruokaa rakastavista Hevisauruksiksi itseään kutsuvista otuksista. Pian lapset päätyvätkin tilanteeseen, jossa heidän on ryhdyttävä pelastamaan Hevisaurukset ahneen liikemiehen, Maximin, kynsistä.

Pelastusoperaatio on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Lapset eivät ole aivan parhaita kavereita keskenään ja näin ollen kaikesta meinaa syntyä erimielisyyksiä ja kitkaa. Hevisaurukset puolestaan tutustuvat nyt uteliaina ensimmäistä kertaa uuteen maailmaan, ihmisten tapoihin ja herkullisiin ruokiin, eikä heidän keskittymiskykynsä ole aina kaikkein terävintä. Hevisaurukset järjestävät itsensä ja lapset toistuvasti kiperiin tilanteisiin, eikä asioita helpota laisinkaan heitä sitkeästi takaa-ajava Maxim.

Lopulta lapset löytävät ystävyyden ja Hevisaurukset rohkaistuvat ottamaan tilanteet haltuun, ja näin ollen yhteispelillä he saavat Maximin maistamaan omaa lääkettään. Lapset ystävystyvät paitsi toistensa, myös Hevisaurusten kanssa ja oppivat arvostamaan erilaisuutta ja jokaisen erityislaatuisia ominaisuuksia – halki evoluution!

HEVISAURUS-ELOKUVA on koko perheen seikkailuelokuva, RÄYH!

Traileri

Jättisuositut Hevisaurukset valloittavat nyt myös valkokankaan!

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
HEVISAURUS-ELOKUVA

Originaali nimi:
Hevisaurus-elokuva

Ohjaus:
Pekka Karjalainen

Näyttelijät:
Milo Snellman, Salli Siivonen, Kari Hietalahti, Taneli Mäkelä, Eija Vilpas, Sanna Stellan, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Jan Nyqvist, Kaisa Mattila

Käsikirjoitus:
Veli-Pekka Hänninen Antero Arjatsalo Heikki Salo

Tuotanto:
Nina Laurio

Tuotantovuosi:
2015

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Solar Films

Ensi-ilta:
27.11.2015

Genre:
Lastenelokuva

Kesto:
1h 25min

Kuvia elokuvasta

Top