Halloween

Elokuvasta lyhyesti

Halloween kauhuelokuvan ja Michael Myersin legendaarinen tarina alkoi vuonna 1978. Muusikko ja palkittu ohjaaja Rob Zombie (The Devil’s Rejects, House of 1000 Corpses) ohjaa oman näkemyksensä pelottavasta ja suositusta saagasta. Samalla kun Zombie paljastaa uusia asiota Michael Myersista, hän yllättää kaikki kauhuelokuvien ystävät uudella tuoreella näkemyksellään Halloween-elokuvista. Rob Zombie avaa uusia salaisuuksia patologisesti häiriintyneen Michael Myersin kirotusta lapsuudesta.

Halloweenin aattona vuonna 1963, mieleltään häiriintynyt 10-vuotias murhaaja Michael Myers (Daeg Farch) toimitetaan Smith’s Grove mielisairaalaan tohtori Sam Loomisin (Malcolm McDowell) hoitoon. Kuusitoista vuotta myöhemmin Michael palaa kotikaupunkiinsa etsimään sisartaan.

“Halloween on tehokas kunnianosoitus slasher-elokuvan suurimpiin kuuluvalle kantaisälle. Se ei kuitenkaan jää pelkäksi ajanmukaisilla erikoistehosteilla päivitetyksi uudelleentulkinnaksi. Rob Zombie on kiinnostunut myös kauhuikoni Michael Myersin pohjattoman murhanhimon syistä, joihin hän perehtyy tuimalla antaumuksella.” – Night Visions elokuvafestivaali

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Halloween

Originaali nimi:
Halloween

Ohjaus:
Rob Zombie

Näyttelijät:
Malcolm McDowell, Tyler Mane, Daeg Faerch, Sheri Moon, Scout Taylor-Compton

Käsikirjoitus:
Rob Zombie John Carpenter ja Debra Hill (1978 käsikirjoitus)

Tuotanto:
Malek Akkad Andy Gould

Tuotantovuosi:
2007

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Dimension Films Nightfall Productions

Ensi-ilta:
9.11.2007

Genre:

Kesto:
1h 50min

Kuvia elokuvasta

Top