EILA, RAMPE JA LIKKA

Elokuvasta lyhyesti

Likkaa ahdistaa seurustella sinänsä fiksun Pirkan kanssa. Likan vanhemmat, Eila ja Rampe, haluavat kuitenkin kovasti tutustua paremmin Pirkkaan ja hänen hienostuneeseen äitiinsä. Sattuman ja erehdyksen kautta Eila päätyy väärään aikaan kesänaapureidensa tyhjänä olevaan, prameaan huvilaan. Kun Pirkan äiti vielä yllättäen ilmestyy paikalle, käynnistyy Eilan toiminnassa todellinen valkoisten valheiden vyöry, joka on viedä kaikki mennessään.

Kulissit huojuvat, mutta Eila taistelee kuin pieni eläin, jotta antaisi itsestään ja perheestään mahdollisimman viksun kuvan. Eilan ja Rampen selviytymistaistelu vain kiihtyy kun paikalle törmää yhä lisää ihmisiä.

Likka häpeää vanhempiaan kaikissa tilanteissa samalla kun hän etsii keinoa, millä tehdä lopullinen ero poikaystävänsä Pirkan kanssa. Valheet ja väärinkäsitykset seuraavat toisiaan. Pirkka ottaa käyttöönsä uuden, machon strategian, minkä jälkeen Likka näkee poikaystävänsä uusin silmin – mutta onko kaikki liian myöhäistä? Onko laiva jo irronnut laiturista? Miksi hammasharja on oudon näköinen?

Traileri

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
EILA, RAMPE JA LIKKA

Originaali nimi:
Eila, Rampe ja Likka

Ohjaus:
Taru Mäkelä

Näyttelijät:
Heidi Herala, Pirkka-Pekka Petelius, Emmi Parviainen, Riku Nieminen, Pirkko Hämäläinen, Eila Roine, Carl-Christian Rundman, Leena Uotila, Åsa Wallenius

Käsikirjoitus:
Sinikka Nopola Tiina Nopola

Tuotanto:
Markku Tuurna

Tuotantovuosi:
2014

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Kinosto Oy

Ensi-ilta:
26.12.2014

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 33min

Kuvia elokuvasta

Top