Dark Floors

Elokuvasta lyhyesti

Dark Floors – The Lordi Motion Picture on aito kauhuelokuva, joka ei sovi pienille Lordi-faneille.
Lordi-yhtyeen hirviöhahmoilla höystetyn Dark Floors -kauhuelokuvan ensi-ilta on Suomessa kahdeksas helmikuuta 2008. Elokuvan on ohjannut musiikkivideoillaan maineensa luonut Pete Riski.
Lordin osuus elokuvassa ei rajoitu pelkkiin kohtauksiin, vaan yhtyeen johtohahmo Mr. Lordi (Tomi Putaansuu) on yhdessä ohjaajan kanssa ideoinut elokuvan sisällön sekä osallistunut tiiviisti sen suunnitteluun ja käsikirjoittamiseen.
Lordi on tehnyt elokuvaan myös tunnuskappaleen, joka soi lopputekstien ajan. Muuta Lordi-musiikkia ei elokuvassa ole. Kohtausmusiikin on säveltänyt Ville Riippa.
Elokuvan tuotantoyhtiö on Solar Films, tuottaja Markus Selin ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari. Projekti sai alkunsa Lordin haastattelusta, jossa hän pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaidean merkeissä.
Dark Floors ei ole musiikkifilmi eikä Lordi-yhtyeen tarina, vaan oikeaoppinen kauhuelokuva, jossa Lordi-yhtyeen hahmot ovat ihmisten tielle ilmestyviä hirviöitä.
Tapahtumat sijoittuvat sairaalaan. Kokonaan englanninkielisen tarinan näyttelijät kiinnitettiin Britanniasta.

Dark Floors on tarina pienestä autistisesta tytöstä ja isästä, joka on huolestunut tyttärensä terveydestä. Isä yrittää viedä tyttärensä väkisin pois sairaalasta. Hissi menee epäkuntoon ja isä ja tytär jäävät jumiin muiden kanssa. Kun hissin ovet vihdoin saadaan auki, he huomaavat, että kaikki ihmiset ovat kadonneet sairaalasta. He löytävät vain silvottuja ruumiita ja joutuvat hirviöiden hyökkäysten kohteeksi. Näyttää siltä, että pieni autistinen tyttö tietää, miten painajaisen saa loppumaan. Pako pimeän valtakunnasta alkaa.

LORDI-hirviöt vaanivat sairaalan käytävillä

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Dark Floors

Originaali nimi:
Dark Floors

Ohjaus:
Pete Riski

Näyttelijät:
Skye Bennett, Philip Bretherton, William Hop, Ronald Picku, Leon Herbert, Dominique McElligott

Käsikirjoitus:
Pekka Lehtosaari alkuperäistarina: Tomi Putaansuu, Pete Riski

Tuotanto:
Markus Selin

Tuotantovuosi:
2007

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Solar Films

Ensi-ilta:
8.2.2008

Genre:
Trilleri

Kesto:
1h 28min

Kuvia elokuvasta

Top