Danny The Dog

Elokuvasta lyhyesti

Kuvittele, että sinut on kasvattanut hyvin nuoresta lapsesta, sensorisen
riiston tilassa, syöttänyt, vaatettanut ja huolehtinut yksi mies.
Kuvittele, ettet ole koskaan tavannut muita lapsia, mennyt kouluun etkä oppinut mitään muuta kuin sen, mitä tämä mies on sinulle opettanut.
Kuvittele, ettet ole koskaan saanut rakkautta tai hellyyttä, paitsi sen mitä tämä mies on sinulle antanut. Kuvittele, ettei sinua ole koskaan palkittu, paitsi siitä mitä tämä mies on käskenyt sinun tehdä. Kuvittele, että ainoa asia mistä olet saanut palkinnon, se ainoa asia mikä sinulle on opetettu, on tuottaa suunnatonta tuskaa muille ihmisille. Kuvittele kaikki nämä asiat,ja voit kuvitella Dannyn (Jet Li) elämää, kun tapaamme hänet 30-vuotiaana asumassa
kellarihuoneessa Bartin toimiston lattian alla, miehen joka on kouluttanut hänet tappokoneeksi. Miehen, joka omistaa hänet. Danny ei tiedä maailmasta mitään muuta paitsi sen, mitä Bart on näyttänyt hänelle. Tämä maailma on huone, jossa hän asuu, ja väkivalta, johon hänet on ehdollistettu kun Bart käskee. Eli silloin, kun joku koronkiskuri Bartin velallinen on myöhässä maksuissa. Danny on lyhyesti sanottuna Bartin tappava ase. Koiraksi koulutettu mies. Joka tottelee isäntäänsä epäröimättä, vaikka käsky olisi kuinka raaka.

Eräänä päivänä kostonhimoinen
velallinen hyökkää yllättäen Bartin kimppuun. Hyökkäyksen jälkeen Danny
päätyy Samin (Morgan Freeman) luo, joka on kaikkea mitä Bart ei ole. Ystävällinen, humanistinen, taiteellinen Sam on ammatiltaan pianonvirittäjä, joka elättää 18-vuotiasta ottotytärtään Victoriaa, joka tekee lopputyötään maineikkaassa konservatoriossa.

DANNY THE DOG on elokuva rakkauden voimasta, ihmisen kauhistuttavasta kyvystä väkivaltaan,
ja musiikin ihmeestä.

Serve no master.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
Danny The Dog

Originaali nimi:
Danny The Dog

Ohjaus:
Louis Leterrier

Näyttelijät:
Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins, Kerry Condon

Käsikirjoitus:
Luc Besson

Tuotanto:
Jet Li Steve Chasman

Tuotantovuosi:
2005

Tuotantomaa:
Ranska / USA / UK / Hong Kong

Studio:
Europa Corp. Danny the Dog Prods Ltd Current Entertainment

Ensi-ilta:
2.9.2005

Genre:
Draama

Kesto:
1h 45min

Kuvia elokuvasta

Top