CLOSER – IHOLLA

Elokuvasta lyhyesti

Englantilaismies Dan (Jude Law) kirjoittaa muistokirjoituksia
lontoolaislehteen. Kadulla taksi kolhaisee viehättää nuorta naista ja
Dan ryntää apuun. Hän vie tytön, Alicen (Natalie Portman) sairaalaan tsekkaukseen. He viettävät päivän yhdessä, ja Dan ihastuu.
Myöhemmin Dan tapaa amerikkalaisen valokuvaajan Annan (Julia Roberts), joka kiehtoo häntä. Dan myös huvittelee seksichatissä leikkimällä naista.

Closer on kiehtova tarina rakkaudesta, intohimosta ja hylkäämisestä. Juonittelevassa tarinassa on osallisena kaksi pariskuntaa, joista toisen mies ja toisen nainen tutustuvat toisiinsa. Heille selviää että rakkaus ja seksi ovat politiikkaa; teot puhuvat enemmän kuin sanat. Upeissa rooleissa nähdään Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman ja Clive Owen.

Oscar-palkittu Mike Nichols on ohjannut tinkimättömän ja puhuttelevan elokuvan ihmisistä ja ihmissuhteista. Hän on myös ohjannut voitokkaan tv-minisarjan Angels in America.

Samanaikaisesti shokeeraavan, voimakkaan ja hupaisan Closerin sävyissä on muistumia ohjaaja Mike Nichols-klassikoista; Kuka pelkää Virginia Woolfia sekä Miehuuskoe.

Natalie Portman ja Clive Owen voittivat parhaan sivuosan Golden Globet suorituksistaan ja he ovat ehdolla myös Oscarin saajiksi.

Jos uskot rakkauteen ensisilmäyksellä, katselet jatkuvasti.

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
CLOSER - IHOLLA

Originaali nimi:
Closer

Ohjaus:
Mike Nichols

Näyttelijät:
Julia Roberts, Jude Law, Natallie Portman, Clive Owen

Käsikirjoitus:
Patrick Marber

Tuotanto:
Cary Brokaw John Calley Scott Rudin

Tuotantovuosi:
2004

Tuotantomaa:
USA

Studio:
Icarus Productions John Calley Productions Avenue Pictures

Ensi-ilta:
4.2.2005

Genre:
Draama

Kesto:
1h 46min

Kuvia elokuvasta

Top