Elokuvateattereissa 9.8.2024

Borderlands

Lilith (Blanchett) on pahamaineinen palkkionmetsästäjä, jolla on salaperäinen menneisyys. Hänen on palattava vastahakoisesti kotiinsa Pandoraan, joka on galaksin kaoottisin planeetta. Lilithin tehtävänä on löytää Atlasin (Ramírez), maailmankaikkeuden mahtavimman S.O.B:n, kadonnut tytär.

Lilith solmii odottamattoman liiton sekalaisen sakin kanssa. Liittoon kuuluvat kokenut, palkkasoturi Roland (Hart), villi esiteini-ikäinen räjähde-ekspertti Tiny Tina (Greenblatt), Tinan lihaksikas suojelija Krieg (Munteanu), kaiken nähnyt outo tieteilijä Tannis (Curtis) ja viisasteleva robotti Claptrap (Black). Yhdessä epätodennäköiset sankarit joutuvat taistelemaan muukalaisia ja vaarallisia rosvoja vastaan paljastaakseen yhden Pandoran räjähdysherkimmistä salaisuuksista. Maailmankaikkeuden kohtalo saattaa olla heidän käsissään, mutta heidän taistelunsa ei rajoitu vain siihen – he taistelevat myös toistensa puolesta.

Elokuva perustuu yhteen kaikkien aikojen myydyimmistä videopelisarjoista. Tervetuloa BORDERLANDSiin!

Elokuvateattereissa 9.8.2024

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Eli Roth

Käsikirjoitus: Eli Roth, Joe Crombie

Näyttelijät: Cate Blanchett, Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Haley Bennett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Edgar Ramírez

Genre: Toiminta, komedia

Kesto: 1h 40min

Tuotantomaa: Yhdysvallat

Tuotantovuosi: 2024

Ikäraja

''

Elokuvateattereissa 9.8.2024

Top