Tulossa elokuvateattereihin

Better Man

Kiihkeästi odotettu musikaalielokuva Better Man saa innoituksensa Robbie Williamsin elämästä, ja sen ohjaaja ja yksi käsikirjoittajista on australialainen elokuvantekijä Michael Gracey (The Greatest Showman).

Robbie Williams on Ison-Britannian menestyneimpiä artisteja kautta aikain, ja Better Man kuvaa hänen nousuaan, tuhoaan ja uutta menestystään. Gracey valottaa julkisuuden uskomattomia huippuhetkiä, aallonpohjia ja tietä tähteyteen, innoituksenaan Williamsin elämä ja näkemys itsestään. Mielikuvituksellinen musikaali on täynnä uusia versioita Williamsin hiteistä ja ikonisista esiintymisistä. Vaikuttavat lavasteet ja upeat visuaaliset efektit on luonut WetaFX:n Oscarilla® palkittu tiimi (Avatar, Taru sormusten herrasta -trilogia). Williamsin rinnalla elokuvan tähtenä nähdään Jonno Davies (Hunters, Kingsman: The Secret Service). Elokuvassa nähdään myös BAFTA®-voittaja Steve Pemberton (Inside No. 9, Killing Eve), BAFTA®-ehdokas Alison Steadman (The Kings Man, Roald & Beatrix: The Tail of the Curious Mouse), Damon Herriman (Judy & Punch, The Tourist), Kate Mulvany (Hunters, Elvis) ja Anthony Hayes (War Machine, The Light Between Oceans). Näyttelijäkaartin täydentävät Tom Budge (Bloom, Gallipoli), Raechelle Banno (Home and Away, The Ruby Landry Saga), Jake Simmance (Anatomy Of A Scandal), Liam Head, Chase Vollenweider ja Jesse Hyde.

Tulossa elokuvateattereihin

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Michael Gracey

Käsikirjoitus: Michael Gracey

Näyttelijät: Robbie Williams, Jonno Davies, Steve Pemberton, Alison Steadman, Damon Herriman, Kate Mulvany, Anthony Hayes, Tom Budge, Raechelle Banno, Jake Simmance, Liam Head, Chase Vollenweider ja Jesse Hyde

Genre:

Kesto:

Tuotantomaa: Iso-Britannia

Tuotantovuosi: 2023

Ikäraja

Tulossa elokuvateattereihin

Top