70 ON VAIN NUMERO -ELOKUVAN VIRALLINEN TRAILERI ON JULKAISTU

Hannele Lauri loistaa iskelmätähti Seija Kuulana

70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan elokuva, jonka pääroolissa laulaja Seija Kuulana nähdään Hannele Lauri. Elokuvassa nähdään cameoroolissa Lauri Tähkä  ja useita suomalaisen musiikkimaailman tähtiä. Mieleenpainuvana musiikkiyhtiön pomona sivuroolissa nähdään Eppu Normaalin Juha Torvinen. Keskeisissä rooleissa Hannele Laurin lisäksi ovat Mikko Nousiainen, Marja Packalén ja Misa Palander. Elokuvasta on julkaistu tänään traileri, katso tästä:

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa kertoo elokuvansa valloittavasta päähenkilöstä: ”Seija Kuula on megatähti, iskelmäkuningatar potenssiin kaksi. Kun suorapuheisen Seijan elämässä tapahtuu jotain, se päätyy takuuvarmasti otsikoihin. Seksikäs, itsevarma ja karismaattinen olemus saa kanssaihmiset lumoutumaan, mutta se millainen Seija on julkisivunsa takana oikeasti, paljastuu elokuvassa.”

70 on vain numero kertoo lämpimän komediallisella tavalla suositun naisartistin Seija Kuulan kasvutarinan. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa ja se on hänen ihmissuhdetrilogiansa päätösosa. Aiemmat elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto ja Viikossa aikuiseksi ovat saaneet yhteensä yli puoli miljoonaa katsojaa elokuvateattereissa. Elokuvan tuottaa Dionysos Films Oy, joka on tuottanut myös edellä mainitut Johanna Vuoksenmaan elokuvat ja mm. elokuvat Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! ja Aurora sekä tv-sarjat Ex-onnelliset ja Karppi. Dionysos Filmsin tuottajina ovat osakkaat Riina Hyytiä, Nina Laurio ja Leena Mäenpää-Bentley.

Elokuvan ovat rahoittaneet Suomen elokuvasäätiö, Yleisradio, Tampereen kaupunki ja Film Tampere. Elokuvan yhteistyökumppaneita ovat Forenom, Leivon Leipomo, Pyynikin Brewing Company, Universal Music ja Aller. Elokuvan levittää Nordisk Film.

70 on vain numero saa ensi-iltansa kautta Suomen 6.1.2021

 

Top