RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS

"Kautta likaisten varpaitteni, mihin seikkailuun olen taas joutunut?"


Harmaahapsinen Rölli ja nuori Juurakko-tyttö ovat ystävystyneet huomattuaan, että heitä yhdistää samanlainen tausta. He molemmat ovat aikoinaan tippuneet taivaalta pienissä nyyteissä. Rölli putosi vanhan variksen nokasta ja Juurakko tipahti haikaralta. Kumpikaan heistä ei tiedä, mistä he tarkalleen ovat tulleet ja mihin he alun perin olivat matkalla.

Yllättäen Rölli ja Juurakko saavat kuulla uskomattoman uutisen: jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella, on paikka nimeltään Kaikkien Aikojen Alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa. Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää.

Ystävykset heittäytyvät yhteiseen seikkailuun ja lähtevät matkalle kohti Kaikkien Aikojen Alkua. He ylittävät lumihuippuisen Ikivuoriston, samoavat läpi satumaisen Ikimetsän ja lämpöä väreilevän Ikiaavikon. He purjehtivat kaarnalautalla valtavien Kelluvien kallioiden ohi ja löytävät tiensä sinisenä välkehtivälle Loputtomalle merelle.

Unohtumaton seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta.

 

Suomenkielinen nimi:
RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS
Alkuperäinen nimi:
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Ohjaus:
Taavi Vartia
Pääosissa:
Allu Tappurainen, Linnéa Röhr, Alina Tomnikov, Amos Brotherus, Turkka Mastomäki, Krista Kosonen
Tuotantovuosi:
2016
Tuotantomaa:
Suomi
Genre:
Lastenelokuva, seikkailu
Käsikirjoittaja:
Taavi Vartia
Ensi-ilta:
16.9.2016
Ikäraja:
S
Kesto:
1h 20min