Halloween

 

Halloween kauhuelokuvan ja Michael Myersin legendaarinen tarina alkoi vuonna 1978. Muusikko ja palkittu ohjaaja Rob Zombie (The Devil’s Rejects, House of 1000 Corpses) ohjaa oman näkemyksensä pelottavasta ja suositusta saagasta. Samalla kun Zombie paljastaa uusia asiota Michael Myersista, hän yllättää kaikki kauhuelokuvien ystävät uudella tuoreella näkemyksellään Halloween-elokuvista. Rob Zombie avaa uusia salaisuuksia patologisesti häiriintyneen Michael Myersin kirotusta lapsuudesta.

Halloweenin aattona vuonna 1963, mieleltään häiriintynyt 10-vuotias murhaaja Michael Myers (Daeg Farch) toimitetaan Smith's Grove mielisairaalaan tohtori Sam Loomisin (Malcolm McDowell) hoitoon. Kuusitoista vuotta myöhemmin Michael palaa kotikaupunkiinsa etsimään sisartaan.


"Halloween on tehokas kunnianosoitus slasher-elokuvan suurimpiin kuuluvalle kantaisälle. Se ei kuitenkaan jää pelkäksi ajanmukaisilla erikoistehosteilla päivitetyksi uudelleentulkinnaksi. Rob Zombie on kiinnostunut myös kauhuikoni Michael Myersin pohjattoman murhanhimon syistä, joihin hän perehtyy tuimalla antaumuksella." - Night Visions elokuvafestivaali

 
 

"." - , Katso!

Elokuvan virallinen kotisivu
Tutustu »

 

Michael Myers -sivut
Klikkaa »

Suomenkielinen nimi:
Halloween
Alkuperäinen nimi:
Halloween
Ohjaus:
Rob Zombie
Pääosissa:
Malcolm McDowell, Tyler Mane, Daeg Faerch, Sheri Moon, Scout Taylor-Compton
Tuotantovuosi:
2007
Tuotantomaa:
USA
Genre:
Kauhu
Käsikirjoittaja:
Rob Zombie, John Carpenter ja Debra Hill (1978 käsikirjoitus)
Ensi-ilta:
9.11.2007
Ikäraja:
K18
Kesto:
1h 50min