CLOSER - IHOLLA

 

Jos uskot rakkauteen ensisilmäyksellä, katselet jatkuvasti.

 

Englantilaismies Dan (Jude Law) kirjoittaa muistokirjoituksia
lontoolaislehteen. Kadulla taksi kolhaisee viehättää nuorta naista ja
Dan ryntää apuun. Hän vie tytön, Alicen (Natalie Portman) sairaalaan tsekkaukseen. He viettävät päivän yhdessä, ja Dan ihastuu.
Myöhemmin Dan tapaa amerikkalaisen valokuvaajan Annan (Julia Roberts), joka kiehtoo häntä. Dan myös huvittelee seksichatissä leikkimällä naista.

Closer on kiehtova tarina rakkaudesta, intohimosta ja hylkäämisestä. Juonittelevassa tarinassa on osallisena kaksi pariskuntaa, joista toisen mies ja toisen nainen tutustuvat toisiinsa. Heille selviää että rakkaus ja seksi ovat politiikkaa; teot puhuvat enemmän kuin sanat. Upeissa rooleissa nähdään Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman ja Clive Owen.

Oscar-palkittu Mike Nichols on ohjannut tinkimättömän ja puhuttelevan elokuvan ihmisistä ja ihmissuhteista. Hän on myös ohjannut voitokkaan tv-minisarjan Angels in America.

Samanaikaisesti shokeeraavan, voimakkaan ja hupaisan Closerin sävyissä on muistumia ohjaaja Mike Nichols-klassikoista; Kuka pelkää Virginia Woolfia sekä Miehuuskoe.

Natalie Portman ja Clive Owen voittivat parhaan sivuosan Golden Globet suorituksistaan ja he ovat ehdolla myös Oscarin saajiksi.


 
 

"Ajatuksia herättävä, valtavan todellinen ja monitasoinen elokuva" - Piia Sievinen, Kotivinkki

 

"Elokuva iskee aikamme hermoon: ihmiset etsivät rakkautta ja onnellisuutta, mutta omia haluja seuratessaan murskaavat ne, jotka heitä rakastavat." - Miia Kauhanen, Gloria

 

"Closer peilaa 2000-luvun raadollisia ihmissuhteita rakkaudella pelaavien, himokkaitten muukalaisten kohtaamisten kautta." - Mervi Pantti, Trendi

Elokuvan virallinen kotisivu
Tutustu »

 

Suomenkielinen nimi:
CLOSER - IHOLLA
Alkuperäinen nimi:
Closer
Ohjaus:
Mike Nichols
Pääosissa:
Julia Roberts, Jude Law, Natallie Portman, Clive Owen
Tuotantovuosi:
2004
Tuotantomaa:
USA
Genre:
Draama
Käsikirjoittaja:
Patrick Marber
Ensi-ilta:
4.2.2005
Ikäraja:
K15
Kesto:
1h 46min