Varjojen valtakunta

 

Taisteluja ihmissusien ja vampyyrien välillä käydään kaupungin alla, piilossa ihmisiltä. Sota on kestänyt jo vuosisatoja ja se on nyt saavuttamassa uuden käännekohdan. Kaunis vampyyrisoturi Selene (Kate Beckinsale) janoaa kostoa ihmissusille, jotka aikanaan teurastivat hänen perheensä. Samaan aikaan tuhatvuotinen sota noiden kahden kuolemattoman klaanin välillä kärjistyy. Aseet ovat kehittyneet, mutta käskyt ovat entiset: etsikää heidät ja tappakaa... joka ikinen. Kun Michael (Scott Speedman)uhkaa järkyttää varjojen valtakunnan vuosisataisia valtarakenteita, panokset vain kovenevat.

Selene lähtee taisteluun tarkoituksenaan lyödä ihmissudet lopullisesti. Sen sijaan hän löytääkin totuuden pitkän sodan todellisista syistä. Selena kiintyy ihmiseen nimeltä Michael, jonka ihmissudet aikovat kidnapata. Mutta mitä hyötyä Michaelista on ihmissusille?


Kun viimeinen taistelu alkaa, kumman puolella sinä olet? Vampyyrien vai ihmissusien?

Underworld on mielikuvituksellisen upea yhdistelmä goottikauhua, romantiikkaa, synkkiä sielunmaisemia ja huikeita taistelukohtauksia. Ohjaaja Len Wiseman loihtii valkokankaalle aikapäiviin hurjimmat ja energisimmät vampyyrit ja ihmissudet, jotka ottavat yhteen henkeen ja vereen – harvinaisen kirjaimellisesti...

 
 

"Underworld on huiman vauhdikas ja vinhan staili modernin goottiactionin riemuloma." - Toni Jerrman, Johnny Kniga

Elokuvan virallinen kotisivu
Tutustu »

 

Traileri
Katso »

 

Underworld: Bloodline mod for Half-Life -PELI
Klikkaa »

Suomenkielinen nimi:
Varjojen valtakunta
Alkuperäinen nimi:
Underworld
Ohjaus:
Len Wiseman
Pääosissa:
Kate Beckinsale, Scott Speedman
Tuotantovuosi:
2003
Tuotantomaa:
USA
Genre:
Toimintaseikkailu
Käsikirjoittaja:
Danny McBride, Len Wiseman (tarina), Kevin Grevioux (tarina)
Ensi-ilta:
21.11.2003
Ikäraja:
K15
Kesto:
2h 4min