Uutiset

TIINA LYMIN ENSIMMÄINEN PITKÄ ELOKUVA ENSI-ILTAAN ALKUVUONNA 2016

 

(6.8.2015)

TIINA LYMIN ENSIMMÄINEN PITKÄ ELOKUVA ENSI-ILTAAN ALKUVUONNA 2016
- Elokuvan kuvaukset paraikaa käynnissä Uudellamaalla

Tiina Lymi ohjaa paraikaa Uudellamaalla ensimmäistä pitkää elokuvaansa. Vielä työnimellä Piilotetut kulkevan elokuvan kuvaukset ovat alkaneet Kainuussa heinäkuussa ja jatkuvat elokuuhun saakka Uudellamaalla. Suomalaisen road movien pääosissa näyttelevät muun muassa Antti Holma, Jussi Vatanen, Ville Tiihonen ja Lotta Kaihua. Solar Films -elokuva saa ensi-iltansa alkuvuonna 2016.

Tiina Lymi kommentoi mallikkaasti edenneitä kuvauksia seuraavasti: "Kuvaukset ovat edenneet erittäin hyvin. Olen onnellinen hienosta castista ja tästä määrästä ammattilaisia elokuvantekijöitä ympärilläni. Materiaali näyttää todella hienolta ja olen iloinen, että myös Kainuun erityinen valo saatiin tallennettua."

Elokuvan tyylilaji on yhdistelmä road movieta, mustahkoa huumoria, koskettavuutta ja toimintaa. Elokuvan tuottaja Nina Laurio Solar Filmsiltä luonnehtii sitä seuraavasti: ”Elokuva on draamakomedia lapsettoman uranaisen ja laiminlyödyn naapurin tytön matkasta kohti tuntematonta päämäärää ja kohti toisiaan.”

Uutuuselokuva on maineikkaan näyttelijän Tiina Lymin ensimmäinen pitkä elokuvaohjaus. Hän on ollut myös mukana käsikirjoitustyöryhmässä yhdessä käsikirjoittaja Nina Laurion ja Johanna Hartikaisen kanssa. Elokuvan levittää Nordisk Film.


Genre: Draamakomedia
Tuotantoyhtiö: Solar Films
Tuottaja: Nina Laurio
Vastaavat tuottajat: Markus Selin ja Jukka Helle
Käsikirjoitus: Nina Laurio, Johanna Hartikainen ja Tiina Lymi
Ohjaus: Tiina Lymi
Cast: Antti Holma, Lotta Kaihua, Marja Packalén, Ville Tiihonen,
Jussi Vatanen, Eedit Patrakka
Kuvaukset: 7.7. – 14.8. Uudellamaalla ja Kainuussa


Elokuvasta:
Piilotetut on toiminnallinen draamakomedia lapsettoman uranaisen ja laiminlyödyn naapurin tytön matkasta kohti tytön mummolaa. Matka Helsingistä Kainuuseen tuo yhteen kolme vahvaa, eri sukupolvia edustavaa naista, jotka löytävät matkan aikana Kainuun korvessa sekä toisensa että ratkaisut ongelmiinsa.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu