Uutiset

EILA, RAMPE JA LIKKA -ELOKUVAN TUNNUSBIISI JA MUSAVIDEO JULKAISTU

 

(16.10.2014)

Debyyttialbumillaan ”Muut on jo menneet” viime vuonna suomalaisen median ja yleisön hurmannut Pimeys -yhtye julkaisi viime perjantaina työn alla olevan toisen albuminsa toisen singlen Hetki vielä. Hetki vielä kuullaan myös 26. joulukuuta ensi-iltansa saavan kotimaisen elokuvan. Eila, Rampe ja Likka, tunnuskappaleena, ja Juha Fiilinin kappaleeseen ohjaama musiikkivideo on nyt julkaistu.

”Saimme elokuvan käsikirjoituksen ohjaaja Taru Mäkelältä ja luin sen kitara sylissä. Soittelin tarinaa lukiessani ja kuvittelin elokuvan kohtauksia ja rytmiä. Värejä ja kuvauspaikkoja”, Pimeyden kitaristi ja toinen laulaja Pekka Nisu kertoo kappaleen synnystä. ”Hetki vielä kertoo ajatuksista elämänmuutoksen kynnyksellä. Oma keskeneräisyys lisää epävarmuutta, mutta valintoja pitäisi tehdä. Toisaalta tuttu ja turvallinen vetää puoleensa, mutta uusi päivä koittaa, halusi sitä tai ei. Kutkuttavaa, mutta myös pelottavaa. Ihminen on aina vaiheessa.”

Pimeys-yhtyeen muodostavat: Tuomo Laakso (rummut), Joel Mäkinen (laulu, koskettimet), Pekka Nisu (laulu, kitara), Jukkis Virtanen (basso).

ELOKUVA
Eila, Rampe ja Likka on Taru Mäkelän ohjaama elokuva Sinikka Nopolan luomasta suositusta hämäläisavioparista. Elokuvan pääosissa Eilana ja Rampena nähdään Heidi Herala ja Pirkka-Pekka Petelius. Likkaa ja hänen sulhastaan esittävät Emmi Parviainen ja Riku Nieminen. Muissa osissa nähdään mm. Pirkko Hämäläinen, Eila Roine, Carl-Christian Rundman, Leena Uotila ja Åsa Wallenius. Käsikirjoittajat ovat Sinikka ja Tiina Nopola.

Elokuvan tuottavat Taru Mäkelä, Jouko Seppälä ja Markku Tuurna Kinosto Oy:lle. Elokuvan levittää Oy Nordisk Film Ab. Eila, Rampe ja Likka-komedian elokuvateatteriensi-ilta on 26.12.2014 kautta Suomen.

 

Lue lisää
Videon voi katsoa Pimeyden sivulta: »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu