Uutiset

Ville Myllyrinteen, Laura Malmivaaran ja Nuutti Konttisen tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa 31.10.

 

(8.8.2014)

Lomasankarit-elokuva jatkaa ennätyskuumaa kesää pitkälle loppuvuoteen asti vallatessaan valkokankaat kautta maan 31.10.2014. Vauhtia ja viihdettä tarjoava kotimainen toimintaseikkailu on kuvattu Kreikassa suomalaisten lomakohteenaan suosimalla Kosin saarella.

Pääosassa nähdään televisiossa ja elokuvateattereissa nuorison keväällä hurmannut 15-vuotias Nuutti Konttinen (Muutoksii, 2014, sekä tv-sarja Ihan sama, 2014). Elokuvan itseoikeutettuja tähtiä ovat myös pitkään maan eturivin näyttelijöihin kuuluneet Ville Myllyrinne ja Laura Malmivaara.

- Tämä on ollut elämäni kesä! Harvemmin sitä tulee vaikkapa sukellettua ja kaahattua vesijetillä. Leffan tekeminen on ollut todella ainutlaatuisia kokemuksia täynnä, hehkuttaa television ja valkokankaiden lisäksi teatterista, bändilavoilta ja sirkusareenoilta aiemmin tuttu Konttinen.

- Hienoa, että Lomasankarit jatkaa muidenkin kesäisiä lomatunnelmia vielä syksylläkin. Odotan itsekin innolla leffan valmistumista ja ensi-iltaa. Valkokankaat tulevat pursuamaan vauhtia, valepukuja ja hulvatonta läppää! Konttinen päättää salaperäisesti.

Konttisen roolihahmon Tonin äitipuoliehdokasta näyttelevä Laura Malmivaara on yhtä mieltä.

- Matka Kreikan satumaisessa saaristossa oli kuin ei olisi töitä tehnytkään – melkein liian täydellistä! huokaisee Malmivaara vielä kaksi kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen.

- Upeaa, että syksyllä kaikki suomalaisperheet saavat kokea yhtä ikimuistoisen loman, kuin meidän elokuvaperheemme. Tosin oikeassa elämässä ainakin tälle perheenäidille riittäisi kyllä tavallisempikin lomamatka vähän vähemmällä extremellä, kuin leffan lomasankareilla, Malmivaara vinkkaa naureskellen.

Valkokangasdebyyttinsä Lomasankarit-elokuvassa päähenkilö Tonin velipuolina tekevät 15-vuotias Veikka Vainikka ja 12-vuotias Emil Auno. Muissa rooleissa nähdään monia Kreikan tunnetuimpia näyttelijäkuuluisuuksia ja nuoria nousevia tähtiä. Elokuvan ohjaa Taavi Vartia, tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä ja levittää Nordisk Film.

LOMASANKARIT: SYNOPSIS
- Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka -
Toni on pakotettu etelänmatkalle isän, äitipuoliehdokkaan ja tämän kahden pojan kanssa. Uusi perhekuvio ei Tonia nappaa, mutta aurinkoisella Kosilla hän tapaa parempaa paikallista seuraa. Uusi tuttavuus, kaunis tyttö Adriana, kuitenkin kidnapataan yllättäen ja Tonin on astuttava apuun. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu vastentahtoinen Toni tukeutumaan velipuoliinsa.
Poikakolmikon seikkailusta tarumaisen saariston muinaisissa maisemissa, kuumilla rannoilla, pienillä vuoristoteillä ja Välimeren aalloilla muodostuu perinteisiä pakettimatkoja huimasti hurjempi extreme-reissu, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Ovelat sankarit syöksyvät uhkaavasta tilanteesta toiseen henkensä kaupalla. Pimeissä luolissa ja pinnan alla heitä odottaa jotakin kaiken uhkarohkeuden arvoista: ikimuistoinen loma.

LOMASANKARIT
Ensi-ilta 31.10.2014
Tuottaja: Jarkko Hentula, Yellow Film & TV (Ainoat oikeat, 2013, Härmä, 2012)
Osatuottaja: Lilette Botassi, Inkas Films
Ohjaaja: Taavi Vartia (Rölli ja kultainen avain, 2013)
Käsikirjoittajat: Karoliina Lindgren, Niklas Lindgren ja Taavi Vartia

Rooleissa:
* Toni – Nuutti Konttinen (Muutoksii, 2014, tv-sarja Ihan sama, 2014)
* Tonin isä – Ville Myllyrinne (tv-sarjat Myllyrinne Company, 2014, Ketonen & Myllyrinne, 2006-2010, elokuvat Kummeli V, 2014, Ainoat oikeat, 2013)
* Tonin äitipuoli – Laura Malmivaara (Kerron sinulle kaiken, 2013, FC Venus, 2005, tv-sarjat Toisen kanssa, 2014, ja Kotikatu, 2002-2012)
* Tonin veilpuolet – Veikka Vainikka ja Emil Auno
* Adriana – Ifigenia Tzola
* Muissa rooleissa – mm. Natalia Dragoumi, Giannis Zouganelis, Ioanna Triantafillidou ja Orfeas AvgoustidisInstagram ja Twitter: #Lomasankarit @Lomasankarit

 

Lue lisää
Katso teaseri täältä »
Lomasankarit Facebookissa »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu