Uutiset

Loppuvuoden laaja pelikattaus viihdyttää lapsia ja nuoria

 

(29.10.2013)

PlayStation-faneja hemmotellaan loppuvuodesta, kun kattava valikoima suomenkielisiä laatupelejä saapuu pelattavaksi jouluun mennessä PlayStation®3 (PS3™)- ja PlayStation®Vita (PS Vita™) -järjestelmille. Monipuolinen pelitarjonta palvelee kaikenikäisiä ja eritasoisia pelaajia, sillä luvassa on seikkailua avaruudessa, askartelua kiehtovassa paperimaailmassa, sekä hirviöjahtia omassa olohuoneessa. Mukana ovat myös kansainvälisiin menestyskonsepteihin perustuvat Walking with Dinosaurs ja Book of Potions, jotka herättävät dinosaurukset sekä velhot henkiin interaktiivisessa pelielämyksessä.

PlayStationin ja BBC Worldwiden yhteistyön tuloksena syntynyt Wonderbook: Walking with Dinosaurs on kiehtova matka läpi dinosaurusten asuttaman esihistoriallisen maailman. Televisiosta tutut jätit heräävät eloon pelaajan omassa olohuoneessa Wonderbookin lisätyn todellisuuden tekniikoiden avulla ja dinosaurusten elämään tutustuminen voi alkaa. Sen sijaan velhoista kiinnostuneet pikkupelaajat pääsevät mittaamaan taitojaan taikajuomien tekijänä pelissä Wonderbook: Book of Potions, joka sijoittuu J.K. Rowlingin Harry Potter -tarinoiden maailmaan. Walking with Dinosarus ja Book of Potions ovat suomeksi puhuttuja ja ne ilmestyvät PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmän Wonderbook™-alustalle 13.11.2013. Molempien pelien ikäraja on seitsemän vuotta.

Ratchet & Clank: Nexus jatkaa pelisarjan aiempien julkaisujen siivittämää menestystä kokonaan uudessa tasoloikassa, jota tähdittää asearsenaalistaan tuttu galaktinen duo. Pelaajan on matkattava valovuosien päähän ja pelastettava galaksi toimintaseikkailussa, joka on yksi lajityyppinsä klassikoista. Ratchet & Clank: Nexus ilmestyy PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmälle 22.11.2013 ja PlayStation®Vita (PS Vita™) -järjestelmälle joulukuussa 2013. Peli on suomenkielinen ja sen ikäraja on seitsemän vuotta.

Hirviöjahdin makuun pääsee Invizimals: The Alliance -peliuutuudessa, jossa pelaajan on etsittävä pieniä ja salaperäisiä invizimaleja omasta ympäristöstään hyödyntäen PS Vita -järjestelmän ominaisuuksia kuten kosketusnäyttöä, liiketunnistinta ja takakameraa. Peli käyttää myös uusinta lisätyn todellisuuden teknologiaa, jonka avulla invizimaleja voi pyydystää.
Invizimals: The Lost Kingdom on toimintaseikkailujen ystäville sopiva aivan uusi peli, joka antaa nuorten tutkimusmatkailijoiden astua mystisten invizimalien maailmaan

PS3-järjestelmällä. Pelaajan on mahdollista muuttua yhdeksi suosikki-invizimaleistaan, selvittää haasteita ja matkata maailman halki maalla, merellä ja ilmassa. Invizimals: The Lost Kingdom ilmestyy PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmälle ja Invizimals: The Alliance PlayStation®Vita (PS Vita™) -järjestelmälle 30.10.2013. Molemmat pelit ovat suomenkielisiä ja niiden ikäraja on seitsemän vuotta.
Tearaway on kokonaan uusi paperimaailmaan sijoittuva seikkailu legendaarisen LittleBigPlanetin tekijöiltä. Klassikkosaduista ja kansankertomuksista lainaava tarina hauskuuttaa ja asettaa pelaajalle mielenkiintoisia haasteita, joissa PS Vitan ominaistoiminnot pääsevät loistamaan. Tearaway ilmestyy PlayStation®Vita (PS Vita™) -järjestelmälle 22.11.2013. Peli on suomenkielinen ja sen ikäraja on seitsemän vuotta.

Koko perheen peli-ilon täydentävät ikoninen ajosimulaattori Gran Turismo 6 ja kotikaraoken suosikki SingStar SuomiHelmet, joka ensimmäistä kertaa pelin historiassa sisältää vain suomenkielistä laulettavaa. SingStar SuomiHelmet ilmestyy PlayStation®3 (PS3™) -järjestelmälle 13.11.2013 ja sen ikäraja on kaksitoista vuotta. Gran Turismo 6 ilmestyy (PS3™) -järjestelmälle 6.12.2013. Pelin ikäraja on kolme vuotta.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu