Uutiset

21 tapaa pilata avioliitto teki vuoden kovimman avauksen

 

(11.2.2013)

Johanna Vuoksenmaan uutuuskomedia veti ennätysyleisön

Johanna Vuoksenmaan ohjaama, 21 tapaa pilata avioliitto, oli viikonlopun katsotuin elokuva Suomen elokuvateattereissa. Elokuva keräsi ensi-ilta viikonloppuna (8.-10.2.) 43 283 katsojaa, 90 valkokankaalla ympäri maata. Tulos on kirkkaasti vuoden paras avausviikonloppu sekä kautta aikojen kahdeksanneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Elokuvan on tähän päivään mennessä nähnyt lähes 44 000 elokuvissa kävijää ennakot mukaan lukien.

"On mahtavaa, että yleisö löysi elokuvan jo ensimmäisenä viikonloppuna. Komedia toimii parhaiten, kun sitä katsoo yhdessä muiden kanssa ja näiden tulosten valossa juuri niin on tapahtunut. Riemukas tunnelma ennätysluvuista!”, tuulettaa elokuvan tuottaja Riina Hyytiä Dionysos Filmistä.

”Todella mukava huomata että ihmiset aivan kaikista ikäryhmistä ovat löytäneet elokuvan. Elokuvasta on myös pidetty todella paljon: ensi-iltaviikonloppuna teettämämme gallupin mukaan peräti yli 90% sanoo suosittelevansa elokuvaa ystävälleen, mikä on valtavan hyvä tulos! Se lupaa elokuvalle pitkiä jalkoja”, iloitsee elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä.

Johanna Vuoksenmaa on ilahduttanut katsojia ohjelmilla, joissa on lämmintä huumoria ja tarkkaa ihmistuntemusta. Hän on ohjannut kolme pitkää elokuvaa: Nousukausi, Onni von Sopanen sekä Toinen jalka haudasta. Vuoksenmaa on myös ohjannut useita tv-ohjelmia ja sarjoja, joista viimeisin, Klikkaa mua, voitti viisi Kultainen Venla -palkintoa ja sarja oli sekä yleisön että tuomariston suosikki.

ELOKUVA
Yksi ei halua rakastua. Toinen ei muuta haluakaan. Kolmas on naimisissa väärän naisen kanssa ja neljäs taas ei enää ole. Siis naimisissa. Niin kuin ei kohta kukaan jos 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan keinot otetaan käyttöön. Johanna Vuoksenmaan komedian pääosissa nähdään Armi Toivanen, Riku Nieminen, Essi Hellén, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Vesa Vierikko ja Pamela Tola.

SYNOPSIS:
Sanna Manner (Armi Toivanen) on tutkija, joka tekee tohtorinväitöskirjansa työnimellä “X tapaa pilata avioliitto”, jossa hän tutkii niitä tapoja, joilla ihmiset pilaavat avioliittonsa. Sannan hypoteesin mukaan pitkä avioliitto on nykyihmiselle luonnoton olotila, koska ihmiset eivät enää tarvitse toisiaan hengissä pysymiseen samalla tavalla kuin agraariyhteiskunnassa. Sanna haastattelee pariskuntia näiden hääpäivänä ja vuoden välein tästä eteenpäin. Sanna jakaa omat ihmissuhteensa selkeästi ystävyys- ja seksisuhteisiin, joiden kanssa hän noudattaa tiukasti “yhden kerran periaatteeksi” nimittämäänsä toimintatapaa.

- Ero on rakastumisen todennäköinen ja suora seuraus –

 

Lue lisää
21 tapaa pilata avioliitto »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu