Uutiset

Twilight-näyttelijätär Suomeen

 

(1.11.2011)

Julia Jones saapuu tapamaan mediaa ja faneja.

Menestyselokuvasaagan näyttelijätär Julia Jones saapuu 17.11. elokuvan Suomen ensi-iltaan. Julia Jones esittää Twilight – Aamunkoi, osa 1 -elokuvassa Leah Clearwateria, joka on ainoa naispuolinen jäsen susien klaanissa. Hän oli samassa roolissa sarjan edellisessä Twilight – Epäilys -elokuvassa.

Nordisk Film järjestää Twilight – Aamunkoi, osa 1 Fan Event -tapahtuman joka sisältää elokuvan ennakkonäytöksen torstaina 17.11. Helsingissä.

TWILIGHT-ELOKUVAT
Twilight – Aamunkoi, osa 1 perustuu Stephenie Meyerin bestsellerkirjaan ja Meyeristä on tullut maailmanlaajuinen ilmiö kirjamaailmassa. Käännösoikeudet neljään Twilight-romaaniin on myyty lähes 50 maahan, ja kirjoja on myyty 116 miljoonaa ympäri maailman. Kolme aiempaa Twilight-elokuvaa ovat saaneet yli 550 000 katsojaa pelkästään Suomen elokuvateattereissa.

Ensimmäisen osan kaksiosaisesta sovituksesta, Twilight – Aamunkoi, osa 1, on ohjannut Oscar-voittaja Bill Condon Melissa Rosenbergin käsikirjoituksesta, joka perustuu Stephenie Meyerin romaaniin Breaking Dawn. Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner ovat elokuvan pääosissa.

Twilight – Aamunkoi, osa 1 -elokuvan ensi-ilta on Suomessa 18. marraskuuta 2011.

 

Lue lisää
Julia Jones »
Twilight – Aamunkoi, osa 1 »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu