Uutiset

Bad Boys 2 ensi-ilta Tennispalatsissa uusimmalla äänijärjestelmällä!

 

(30.9.2003)

Bad Boys 2 –elokuvan ensi-ilta on Finnkino Tennispalatsi 1:ssä uusimmalla elokuvateattereiden äänijärjestelmällä.

Finnkino tuo jälleen Suomeen uusinta elokuvateatteritekniikkaa maailmalta. Tennispalatsin 1-saliin on asennettu digitaalisiin äänijärjestelmiin erikoistuneen DTS:n (Digital Theatre System Inc.) uusin innovaatio, DTS XD10 –järjestelmä. Järjestelmä on ollut koekäytössä ja nyt, menystyselokuva Bad Boys 2:n ensi-iltaviikolla elokuvan ystävillä on mahdollisuus kokea taas uusinta teatteritekniikkaa.

Uudessa järjestelmässä ääni toimitetaan erikseen DTS-levyille, joihin mahtuu selkeästi enemmän ääni-informaatiota ja siksi äänen laatu on parempaa. ”Normaali digitaalinen ääni sijaitsee kapeana raitana filmin reunoissa, josta se luetaan optisesti samanaikaisesti kuvan kanssa. DTS XD10 tuo mukanaan täysin pätkimättömän äänen eli mitkään filmissä olevat liitokset eivät enää häiritse ääntä. DTS XD10 tarkoittaa käytännössä häiriötöntä kahdeksankanavaista DTS-ääntä.” Finnkinon tekninen asiantuntija Ari Saarinen toteaa.

Perjantaina 3.10. ensi-iltaan tuleva Michael Bayn toimintaelokuva Bad Boys 2 on ensimmäinen julkiseen esitykseen saapuva elokuva, jonka voi Suomessa kokea kyseisellä äänitekniikalla. Elokuvan toimeliaiden poliisien, Will Smithin ja Martin Lawrencen herjanheitto on taukoamatonta, kiitos myös siis uuden äänijärjestelmän.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu