Uutiset

Seuraava Vares valkokankaalle jo huhtikuussa

 

(31.1.2011)

Vares - Pahan suudelma ylitti 150 000 katsojan rajan

Anders Engströmin ohjaama Vares-elokuva Pahan suudelma ylitti neljäntenä esitysviikonloppunaan 150 000 katsojan rajan ollen näin neljättä viikkoa peräkkäin katsotuin kotimainen elokuva. Vareksen on tähän mennessä nähnyt jo 153 162 katsojaa.

Solar Filmsin tuottama Huhtikuun tytöt on seuraava Vares-elokuva, joka nähdään valkokankailla. Sen on ohjannut Lauri Törhönen ja käsikirjoittanut Katariina Souri. Huhtikuun tyttöjen ensi-ilta on 20.4.2011.

HUHTIKUUN TYTÖT
Toimittaja Ruuhio palkkaa yksityisetsivä Jussi Vareksen tekemään lehtijuttua viisitoista vuotta vanhasta arvoituksesta. Kolme nuorta opiskelijaneitosta on kadonnut Turussa peräjälkeen huhtikuussa viisitoista vuotta sitten. Vares aikoo päästää itsensä helpolla, mutta vähitellen tapaus kuitenkin vie mennessään. Aino Aaltonen, Teresa Sundin ja Kikka Valasranta muuttuvat vanhoista valokuvista todellisiksi henkilöiksi ja suorastaan vaativat jutun ratkaisemista.

Antti Reini on Jussi Vares. Muissa osissa nähdään vakioroolien lisäksi m. Ismo Kallio, Riitta Viiperi, Taisto Oksanen, Marjaana Maijala ja Mikko Reitala.
PAHAN SUUDELMA
Kesäinen Turku. Yksityisetsivä Jussi Vares tienaa leipänsä vähäpätöisillä varjostusjutuilla. Miehen elämä on vailla suuntaa. Keskelle ankeaa arkea osuvat sentään novellikirjailija Luusalmen kirjanjulkistamisjuhlat. Kotimatkalla Vares saa työtarjouksen hautausmaalla, joutuu katutappeluun ja on vähällä päästä hengestään puolustaessaan kaveriaan Kyypakkausta Myös naisrintamalla alkaa tapahtua. Vares päätyy tutkimaan Astan tyttären, kevättalvella puukotetun Kertun murhaa ja ajautuu vuoteeseen Astan sisaren, naimisissa olevan kiihkeän Lailan kanssa. Laila ottaa Vareksen tiukasti hallitsevaan otteeseensa ja pian Vares käsittää, että murhan tekijän on täytynyt olla tytölle läheisesti tuttu. Yhä sotkuisemman jutusta tekee Kertun parhaan ystävän Pirkon katoaminen vuotta aiemmin. Vares alkaa pian epäillä, että myös Pirkko on joutunut henkirikoksen uhriksi.
Pahan suudelman ona ohjannut Anders Engström. Elokuvan pääosassa yksityisetsivä Jussi Vareksena on Antti Reini. Muissa osissa nähdään mm. Ilkka Heiskanen, Maria Järvenhelmi, Iina Kuustonen, Mikko Leppilampi, Outi Mäenpää, Mikko Nousiainen, Matti Onnismaa, Jasper Pääkkönen, Anu Sinisalo, Eppu Salminen ja Ville Virtanen.

 

Lue lisää
Vares - Pahan suudelma »
Huhtikuun tytöt »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu