Uutiset

3D-teknologiaa, PlayStation®Move –liikeohjain ja Gran Turismo 5 esillä E3-pelimessuilla

 

(16.6.2010)

PlayStation Move kaupoissa 15.9. ja Gran Turismo 5 marraskuussa

Sony Computer Entertainment (SCE) esitteli kansainvälisillä E3-pelimessuilla uusia mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita, jotka tulevat entisestään vahvistamaan PlayStation 3:n asemaa kodin viihdekeskuksena.

SCE:n viihdetarjontaan kuuluvat muun muassa uusin 3D-teknologia, PlayStation®Move -liikeohjain ja seuraavat odotetut PlayStation 3 -uutuudet: inFAMOUS™ 2, Twisted Metal™, Gran Turismo®5, LittleBigPlanet™ 2 Killzone™ 3 ja SingStar SuomiHitit.

Stereoskooppinen 3D

PlayStation 3 (PS3) on markkinoiden ainoa pelikonsoli, joka tarjoaa stereoskooppisen 3D-pelikokemuksen. Iso osa Sonyn suosituimmista peleistä tulevat tukemaan 3D-teknologiaa, esimerkiksi MotorStorm®: Apocalypse, Killzone®3, The Sly Raccoon Collection ja Gran Turismo®5 tarjoavat kaikki 3D-elämyksen. Myös muiden julkaisijoiden suositut pelisarjat, kuten Crysis 2 (Electronic Arts), Mortal Kombat 9 (Warner Brothers), Shaun White Skateboarding (Ubisoft), Ghost Recon: Future Soldier (Ubisoft) ja Tron 2: Evolution The Game (Disney) ovat saatavilla 3D:nä. Uuden ohjelmistopäivityksen myötä maailman kaikki 35,7 miljoonaa PS3-konsolia tukevat jo 3D:tä ja PlayStation Networkistä on ladattavissa neljä 3D-peliä: PAIN, MotorStorm® Pacific Rift, Super Stardust™ HD ja WipeOut® HD. Myöhemmin tänä vuonna PS3:lla on myös mahdollista nauttia 3D Blu-ray-elokuvista.

PlayStation Move

Odotettu, seuraavan sukupolven PlayStation®Move -liikeohjain ja Movea tukeva navigointiohjain tulevat kauppoihin 15. syyskuuta. Erittäin tarkka PlayStation®Move tarjoaa uudenlaisen pelikokemuksen, sillä se hahmottaa pelaajan liikkeet kolmiulotteisessa tilassa. Heti syyskuussa julkaistaan 16 peliä PlayStation®Movelle ja näiden lisäksi loppuvuonna on luvassa peräti 40 liikuttavaa peliä. Moven suositushinta on noin 50 euroa ja navigointiohjaimen noin 40 euroa (hinnat vaihtelevat jälleenmyyjittäin).

PlayStation 3

PlayStation yhdistää luovaa innovaatiota uusimpaan teknologiaan ja se mahdollistaa yhä laajempia ja rikkaampia kokemuksia pelaamisen parissa tulevaisuudessa. Uusista peleistä odotetuimpia ovat marraskuussa julkaistavat Gran Turismo 5 ja LittleBigPlanet 2.

PSP™ (PlayStation®Portable)

Sony Computer Entertainment julkisti E3:ssa myös joukon PSP-pelejä, jotka on suunnattu perheen pienimmille, kuten Invizamals™: Shadow Zone, Jungle Party™ and EyePet™. Näiden lisäksi PSP:lle julkaistaan peräti yli 70 peliä, näiden joukossa on muun muassa odotettu God of War®: Ghost of Sparta ja suosittuja jatko-osia, kuten Patapon™ 3 .

PlayStation Network

PlayStation Network (PSN) on yli 50 miljoonalla rekisteröityneellä käyttäjällään yksi maailman suurimmista verkkoviihdealustoista. Uudet lisäpalvelut, kuten VidZone (maksuton musiikkivideoiden streamauspalvelu) ja MUBI-elokuvapalvelu (kansainvälinen elokuvateatteri kotisohvallasi) kasvattavat PlayStation Networkin suosiota entisestään. Kesäkuussa julkaistaan myös uusi tilauspalvelu, PlayStation®Plus, joka tarjoaa entistä enemmän lisäsisältöä PSN:n käyttäjille. PlayStation®Plus on suunniteltu tuomaan PSN:n aktiivikäyttäjille lisäarvoa, sisältöä ja mukavuutta. PlayStation®Plus tarjoaa alennuksia PlayStation Store-verkkokauppaan, eksklusiivisia pelejä, tunnin mittaisen maksuttoman kokeiluajan peleihin, pelien välisen keskustelun eli Cross Game Voice Chatin sekä automaattiset päivitykset ja demojen latauksen pelaajan määrittämänä aikana. PlayStation®Plus on saatavilla 29. kesäkuuta alkaen ja palvelun vuosimaksu on 49,99 euroa. PSN:n nykyiset ominaisuudet säilyvät kuitenkin täysin maksuttomina, kuten esimerkiksi verkkopelaaminen. PlayStation Networkiin julkaistaan loppuvuonna yksinoikeudella ainakin seuraavat pelit: PixelJunk ™ Shooter 2, Eat Them ja suomalaisen Housemarque-pelistudion kehittämä Dead Nation.

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu