Uutiset

RISTO RÄPPÄÄJÄLLÄ HUIMA ALOITUSVIIKONLOPPU

 

(15.2.2010)

Risto Räppääjän ja polkupyörävaras vie kotimaisen perhe-elokuvan uudelle avaustasolle

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras –elokuva keräsi ensi-ilta viikonloppunaan (12.-14.2.) ennätykselliset 38 425 katsojaa, joka on paras kotimaisen koko perheen elokuvan avaustulos. Tulos on myös kautta aikojen kuudenneksi paras kotimaisen elokuvan avaus ja sen myötä kotimainen koko perheen elokuva nousee aivan uudelle tasolle, mitä avausviikonloppuihin tulee.

Mari Rantasilan ohjaama ensimmäinen Risto Räppääjä –elokuva oli vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva, joka sai elokuvateattereissa 211 832 katsojaa. Risto Räppääjä sai ensi-iltansa 15.2.2008 ja keräsi ensi-iltaviikonloppunaan 20 199 katsojaa.

Koko perheen musiikkielokuvan Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on ohjannut Mari Rantasila ja pääosissa Ristona ja Nellinä nähdään Severi Heikkilä (Risto Räppääjä) ja Lauramaija Luoto (Nelli Nuudelipää). Muissa päärooleissa ovat Annu Valonen (Rauha Räppääjä), Ulla Tapaninen (Elvi Räppääjä) ja Martti Suosalo (Lennart Lindberg). Elokuvan musiikin on säveltänyt ensimmäisestä Räppääjästä Jussin voittanut Iiro Rantala. Elokuvan tuottavat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa.


SYNOPSIS
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on vauhdikas ja koskettava musiikkikomedia, joka kertoo täysin uuden tarinan Riston seikkailuista. Rauha Räppääjä ja Lennart Lindberg päättävät lähteä lomalle ja Elvi Räppääjä tulee hoitamaan Ristoa ja Nelli Nuudelipäätä. Risto saa lohduksi uuden valtavan hienon polkupyörän. Valitettavasti pyörä salaperäisesti katoaa. Tästä alkaa huikea seikkailu, jossa kaikkien päähenkilöidemme tiet risteävät mitä kummallisimmin tavoin. Ja mitä tekemistä tässä kaikessa on Bertil ja Robert Rosenbögelillä ja hoitolaitoksella, jota johtavat laulavat lääkärit?

 

Lue lisää
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras »
Kinotar »
Tammi »

 
hollywood

10.3.2017

Saattokeikka

Tutustu lämminhenkisen elokuvan näyttelijöihin. SAATTOKEIKKA nyt elokuvateattereissa!

Lue koko juttu